Hilde S. Palladino

Den der frygter sneen

Slušajte u aplikaciji
Jeg er på vej over mod porten, da jeg hører det. Skriget, som flår i mørket, går gennem kroppen. Et umenneskeligt rædselsskrig efterfulgt af et let sus, som bølger i luften. Det kommer ovenfra. Jeg når ikke at spekulere over, hvad der foregår, vender mig bare brat om og kigger op. Får øje på en skikkelse, der falder, snurrer rundt og rammer jorden blot et par meter fra mig.

Hvordan kunne Azora kende til Bjørks mareridt? Og hvorfor havde hun et billede af Bjørk på sig, da hun døde?

Terapeuten Bjørk Isdahl bliver kontaktet af sin tidligere klient, den hjemløse narkoman Azora, som trygler om at mødes. Bjørk giver efter og bliver vidne til Azoras brutale selvmord. Det viser sig, at Azora har båret rundt på et billede af Bjørk med teksten: ”Jeg ved, hvorfor du har mareridt”. Men Bjørk har aldrig fortalt nogen om de voldsomme mareridt, hun lider af.

Både politiet og Bjørk begynder at lede efter forbindelsen mellem Bjørk og Azora. En forbindelse, som hænger mere sammen med Bjørks tilværelse, end hun aner, og hun ender ubevidst med at efterforske sit eget liv.

Denne psykologiske krimi dykker på fascinerende vis ned i menneskets fortrængte minder og viser os, hvordan fortid og opvækst former og præger os, selv om vi ikke husker alt.

Den der frygter sneen er skrevet af Hilde S. Palladino (f. 1968). Hun er tidligere studerende ved krimiforfatterskolen og bor skiftevis i Oslo og på Bali. Hun arbejder som selvstændig med at varetage diverse virksomheders sociale medier. Den der frygter sneen er hendes første krimi.
9:27:13
Vlasnik autorskih prava
Straarup & Co
Godina izdavanja
2023
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)