Tilgivelsens vinger, Kyle Gray
da
Audio
Kyle Gray

Tilgivelsens vinger

Slušajte u aplikaciji
6:38:34
  • 👍2
  • 💡1
Ingen kommer gennem livet uden små eller store fortrædeligheder, og vi har alle brug for at kunne tilgive – både os selv og andre. Men hvordan gør vi det? Hvordan kan man tilgive utroskab? Hvordan kan et voldsoffer tilgive sin overgrebsmand?

Ifølge forfatteren, mediet Kyle Gray, er det eneste, der kræves, viljen til at tilgive – og at vi spørger om hjælp. For englene står altid klar til at hjælpe os. I det øjeblik vi er parate til at tilgive og beder om hjælp, tager en usynlig kraft over, og vi modtager al den vejledning, vi behøver. Tilgivelse er ifølge Kyle Gray et yderst kraftfuldt redskab til personlig og spirituel udvikling, og den skaber en bølge af positiv forandring i vores liv. Den leder os væk fra vrede, nag og dybt forankret frygt og fører os som et par vinger hen mod fred, kærlighed og indre ro.

I Tilgivelsens vinger trækker Kyle Gray på egne erfaringer fra sin kommunikation med engle, sit arbejde med klienter og den spirituelle visdom fra bl.a. Et Kursus i Mirakler. Bogen er let læst og fuld af praktiske råd, spirituel visdom og inspirerende historier fra forfatterens arbejde med engle.
Izdavača
Gyldendal, Borgen
Utisak
Dodaj na policu

Ostale verzije

Tilgivelsens vinger, Kyle Gray
Slušajte u aplikaciji
172Slušaoca2Utiska
  • 👍Vredna čitanja2
  • 💡Poučna1
Prijavite se ili se registrujte
Tommy Erik Jensen
Tommy Erik Jensenje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja
💡Poučna

Mai Hørmann Jensen
Mai Hørmann Jensenje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Tilgivelsens vinger, Kyle Gray
Tilgivelsens vinger
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)