Anne-Cathrine Riebnitzsky

Den stjålne vej

Slušajte u aplikaciji
Ingeniøren Khan har fået til opgave at asfaltere vejen mellem Gereshk og Kandahar i det sydlige Afghanistan. Taleban har tidligere saboteret arbejdet med vejen to gange, og da en gruppe talebanere en tidlig morgen tager Khan til fange, er han ikke i tvivl om, at hans sidste time er kommet. Samme morgen voldtages gadedrengen Javeed på et politicheckpoint i Gereshk. Han søger tilflugt i haven ved et af byens store huse, som ejes af lærerinden Malika og hendes mand, Rahim, der netop har taget en ny hustru på blot 13 år. Malika er en moderne kvinde i en traditionel verden. Hun beslutter sig for at forsøge at hjælpe Javeed til retfærdighed i det svage retssystem og tager dermed kampen op mod byens korrupte betjente. Den stjålne vej er en historie om tre afghanske skæbner, som krydser hinanden i krigen i efteråret 2008. En historie om at kæmpe med livet som indsats for sager større end en selv – om håb, list og viljestyrke. Romanen bygger på virkelige begivenheder.

Sprogofficer, forfatter og foredragsholder. Født og opvokset på Fyn, og uddannet fra Forfatterskolen i København. Modtog De Gyldne Laurbær for romanen "Forbandede yngel".
10:28:24

Ostale verzije

Den stjålne vej, Anne-Cathrine Riebnitzsky

Utisci

Hanne Flor Them
Hanne Flor Themje podelio/la utisakпре 5 месеци
🚀Čita se u jednom dahu

Virker troværdig - efterskrift bekræfter, at romanen bygger på personligt møder med rollerne i bøgen💪

Ingrid Christensen
Ingrid Christensenje podelio/la utisakпре 2 месеца
👍Vredna čitanja

Vild god, og spændende

Ellinor Dane Dann
Ellinor Dane Dannje podelio/la utisakпрошле године
🎯Vredna čitanja

O

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Den stjålne vej, Anne-Cathrine Riebnitzsky
Den stjålne vej
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)