Hævntørst, Karin Slaughter
da
Audio
Karin Slaughter

Hævntørst

Slušajte u aplikaciji
17:53:22
  • 👍5
  • 🎯2
  • 🔮1
Med Hævntørst leverer Karin Slaughter sin første enkeltstående spændingsroman – en atmosfærefuld og nervepirrende fortælling om den uerfarne politikvinde, Kate Murphy, som forsøger at få fodfæste i den machoklub som Atlanta Politi Distrikt var i 1970’erne.
Atlanta 1974: Et brutalt mord og en vild menneskejagt ryster byens politistyrker, og Kate spekulerer på, om hendes første dag på jobbet også bliver hendes sidste.
For en smuk, ung kvinde er livet alt andet end nemt blandt politistyrkens machomentalitet, hvor selv de kvindelige betjente ikke har noget til overs for de uerfarne. Det er da også den dårligste tænkelige første arbejdsdag overhovedet i betragtning af at en højt respekteret betjent er blevet skudt; hans kolleger i blå uniform er hævntørstige og byen er på kanten af oprør.
Med sit ubarmhjertige tempo, præcise observationer, underholdende iagttagelser og ofte hjerteskærende situationer er Hævntørst Slaughters til dato stærkeste roman – en tour de force af historiefortælling fra mesteren af troværdige personer, intens atmosfære og fascinerende spænding.

Hævntørst er indlæst af Rebekka Owe i 2014
Utisak
Dodaj na policu
Slušajte u aplikaciji
  • 👍Vredna čitanja5
  • 🎯Vredna čitanja2
  • 🔮Kompleksna1
Prijavite se ili se registrujte
💤Smooor!

Det skyldes hende oplæseren...gav op efter 2 kapitler, oplæseren var den værste jeg har hørt, og har på nuværende tidspunkt været igennem 35 lydbøger

❤️❤️❤️❤️

Elendig oplæser
Opgiver at lytte

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Hævntørst, Karin Slaughter
Hævntørst
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)