Carey Heywood

Dagens lys

Slušajte u aplikaciji
Krigsveteranen Mitch Brooks er i live, men holder verden ud i strakt arm. Efter et mortérangreb har han mistet sit ene ben og er nu blevet noget af en eneboer. Hans eneste ven er terapihunden Zeus, som aldrig forlader hans side. Egentlig drømmer Mitch ikke om andet end at få lov til at være i fred. Altså lige indtil han møder McKenzie.
McKenzie Williams arbejder i en hundespa og har egentlig også brug for at blive reddet. Men det sidste hun forestiller sig er en skræmmende smuk mand, som banker vedholdende på hendes dør midt om natten. Mandens hund er ved at dø, og han insisterer på, at hun skal hjælpe. Og det gør hun.
I ugerne der kommer render de konstant ind i hinanden, og McKenzie må hele tiden overbevise sig selv om, at hun ikke følte en gnist den nat. For livet har vist hende, at det hun engang drømte om aldrig kan blive til virkelighed.
Kommer han til at vise hende, at hun måske godt kan få det, hun ønsker sig? Og vil hun redde ham fra mørket indeni, eller bliver han for evigt gemt for dagens lys?

New York Times og USA Today bestsellerforfatter. Hun har skrevet 21 bøger og har mange flere på vej. Hun er født og opvokset i Alexandria, Virginia. Hun bor sammen med sin mand, tre – nogle gange bedårende – børn, en gavtyv af en sort kat og deres fire kilo tunge kamp-Yorkshire Terrier.
9:07:58

Ostale verzije

Dagens lys, Carey Heywood
Carey Heywood
Dagens lys
  • 483
  • 180
  • 27
  • 44
da
Knjige

Utisci

Frederik Kirkegaard Jeppesen
Frederik Kirkegaard Jeppesenje podelio/la utisakпрошле године
🙈Ne drži pažnju

Arh, der er lidt for meget action til, at handlingen kan siges at være en god, romantisk fortælling. Dertil falder de seksuelle passager sig for uheldigt.

Anne Striegler Kjeldsen Høgstrup
Anne Striegler Kjeldsen Høgstrupje podelio/la utisakпрошле године
🐼Lagano štivo

Nem og sød bog at lytte til under oprydning 😁

Marianne
Marianneje podelio/la utisakпрошле године
👎Možete propustiti
💩Smeće
🙈Ne drži pažnju
💤Smooor!

Plejer at nyde Carey Heywoods bøger, men denne er en tynd kop te. Dårlig oplæser, kedelig og tynd historie..... fuldstændig meningsløs.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Dagens lys, Carey Heywood
Dagens lys
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)