Thomas Banke Brenneche

Victoria (4) - Zombier på afveje

Slušajte u aplikaciji
Det er fredag aften, og Victoria har besøg af sin kusine Ida, som skal overnatte. De når dog ikke at sove længe, før det pludselig vælter ind med zombier på værelset. Men hvad skal man med alle de zombier, og hvordan får man dem til at forsvinde igen? "Zombier på afveje" er fjerde lydbog i serien "10 møg-uhyggelige godnathistorier om en pige, der hedder Victoria".

Lydbogsserien, 10 møguhyggelige historier om en pige, der hedder Victoria, er kendetegnet ved et fantasifuldt lydunivers, der akkompagnerer fortællingen og tilføjer en særlig stemning og humor. Tag på opdagelse med den seje pige Victoria, som ikke lader sig skræmme af nattens værste monstre...

Thomas B. Brenneche (f. 1979) er musiker, sangskriver og lyddesigner. Han er uddannet ved det kongelige danske musikkonservatorium. Han har leveret prisvindende lyd og musik til reklamefilm, TV og adskillige udgivelser - bl.a. hans eget musikalske projekt Ingenmandsland.
Lydbogsserien "Victoria" er forfatterens tredje lydbogsserie. Han står også bag serien om den menneskelige bjørneunge "Bjørnen Bellis" og serien "Hotel Rosa".
0:12:00
Izdavač
Saga Egmont
Godina izdavanja
2020
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)