Jennifer L. Armentrout

Vent på mig

Slušajte u aplikaciji
Da 19-årige Avery starter på college i West Virginia, tusindvis af kilometer hjemmefra, er det for at slippe væk fra en fortid fuld af smertefulde minder. Det eneste, hun ønsker, er at starte på en frisk, passe sine studier, få et par gode venner og ellers undgå alt for meget opmærksomhed. Og ikke tænke for meget på det, der skete til Halloweenfesten fem år tidligere.Første dag på college støder Avery ind i den charmerende Cameron. Han er høj og flot, og han passer på ingen måde ind i Averys planer om at leve et stille og roligt studieliv. Avery afviser ham gang på gang, men Cameron giver ikke så let op..."Vent på mig" er første bog i Jennifer L. Armentrouts hotte og romantiske new adult-serie "Wait for You".

Den amerikanske forfatter Jennifer L. Armentrout (f. 1980) bor i Martinsburg, West Virginia. Hun har tidligere skrevet under navnet J. Lynn. Jennifer L. Armentrout blev i 2012 nomineret til Goodreads Best Author og den prisvindende "Wait for You"-serie er hendes første udgivelse på dansk.

"Det er en af de historie, som bliver hos dig længe, efter du er færdig med at læse." – YA Book Central"Fantastiske karakterer, der vil få dig til at grine og græde. Cam stjal mit hjerte." – New York Times
10:06:36
Prevodilac
Anna Bridgwater

Ostale verzije

Utisci

Bethina Als Saabye Larsen
Bethina Als Saabye Larsenje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja
💞Romantična
🐼Lagano štivo

Sød og romantisk. Man kan næsten gå hen og blive forelsket på ny

Ronni Guldberg Andersen
Ronni Guldberg Andersenje podelio/la utisakпре 4 месеца
👍Vredna čitanja
💡Poučna
💞Romantična
🌴Knjiga za plažu
🚀Čita se u jednom dahu

God og opslugende bog. God oplæser.

Lise H.
Lise H.je podelio/la utisakпре 4 месеца
👍Vredna čitanja
💞Romantična
🐼Lagano štivo

Sød ungdomsroman. Udemærket oplæser.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Vent på mig, Jennifer L. Armentrout
Vent på mig
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)