da
Audio
Margaret Atwood

Syndflodens år

Slušajte u aplikaciji
Mesterværk fra en af Canadas store forfattere.

Den store katastrofe indtræffer, og næsten alt menneskeligt liv udryddes. To kvinder, Ren, en ung natklubdanser, og Toby, som tidligere har været medlem af sekten Guds Gartnere, er blandt de få, som overlever i en verden, hvor man ikke kan stole på nogen eller noget – ikke engang dyrelivet.

Syndflodens år er en fascinerende roman, der både rummer ømhed, vold og sort humor. Margaret Atwood mestrer kunsten at give selv det mest usandsynlige troværdighed, og hun har med Syndflodens år skabt en tankevækkende beretning om menneskets forhold til jorden og dens ressourcer.

Syndflodens år er en opfølgning til Oryx og Crake, som kom på dansk i 2003.

ANMELDERNE SKREV
"Romanen er fra første side ulækker, absurd, medrivende, velfortalt og syret (...) med Syndflodens år skriver hun sig ikke desto mindre ind i en tradition for begavede samfundskritiske satirer over nutiden. Man kan ikke undgå at tænke på klassiske dystopier som Orwells 1984 og Huxleys Fagre nye verden"
- Weekendavisen

"»Syndflodens år« er skrevet med dramatik, drive og originalitet (...) Bogen rummer menneskekundskab og har sympatisk holdning."
- Berlingske

"Margaret Atwoods satire over det moderne liv er grum. Fantasikraften er enorm i hendes store og tankevækkende dystopi (...) Atwood tager et ordentligt livtag med den moderne verden i sin fiktive fremtidsvision (...) den er meget øjenåbnende og meget vellykket i sin satire over moderne liv."
- Politiken
13:02:38
Vlasnik autorskih prava
Lindhardt og Ringhof
Prevodilac
Vibeke Houstrup

Utisci

    Kako vam se svidela knjiga?

    Prijavite se ili se registrujte
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)