Sommeren 1996 er tolv-årige Jo sammen med sin familie på en mareridtsagtig ferie i Grækenland. Tolv år senere i Oslo forsvinder en kvindelig psykolog med speciale i mænd, der har været udsat for overgreb. Liss Bjerke studerer design i Amsterdam, men er havnet i en slags modelbranche med kokain, tvivlsomme fotosessioner og en kæreste, der ikke vil give slip på hende. Bag sin smukke facade er hun en destruktiv sjæl med et anspændt forhold til politiet, og da hun får melding om, at hendes eneste fortrolige – søsteren og psykologen Mailin – er forsvundet i Oslo, haster hun hjem. Liss ser en sammenhæng mellem sit liv i Amsterdam og Mailins forsvinden, og fuld af dårlig samvittighed går hun i gang med at finde ud af, hvad der er sket med søsteren. Hun begiver sig dybere og dybere ind i et betændt miljø af psykiatere, psykologer og klienter, hvor hun til sidst ikke ved, hvem hun kan stole på. DØDEN VED VAND er en psykologisk thriller. En overraskende og uimodståelig roman om, hvad der sker mellem mennesker i kritiske situationer.

Jo, kom til Norge, min gut, det er stadigvæk her, det sner i nordisk kriminallitteratur! Og hende Jennifer hører vi gerne mere til med og uden tøj.
Politiken

”Døden ved vand” er Torkil Damhaugs første krimi på dansk og et must for alle fans af Stieg Larsson.Usandsynligt velskrivende ... Damhaug kan give alle hovedpersoner – og jeg mener alle – krop og så mange nuancer, at de er lige ved at springe ud af bogen.
Berlingske Tidende

Ny bekræftelse på at norsk klima, landskab og psyke må udgøre en meget heldig kombination for skabelsen af krimi i særklasse.
Jyllands-Posten

Ligesom Lisbeth Salander leger Liss med ilden. I Amsterdam, hvor der leves på kanten. Og i Oslo, da Liss tvinges hjem, fordi hendes elskede søster, psykologen Mailin, er forsvundet. I et intenst forløb forsøger Liss at finde søsteren ... Uhyggeligt spændende og svær at lægge fra sig.
Fyens Stiftstidende
13:16:23
Izdavač
Modtryk

Ostale verzije

Døden ved vand, Torkil Damhaug

Utisci

Bente Thorsted Svane
Bente Thorsted Svaneje podelio/la utisakпре 2 месеца

Spændende

Peter Ingolf Skovgaard
Peter Ingolf Skovgaardje podelio/la utisakпре 4 месеца
👎Možete propustiti

Efter en god start bliver bliver bogen meget meget underlig og ikke til at finde ud af

Anne-Kathrine Holm Hedegaard
Anne-Kathrine Holm Hedegaardje podelio/la utisakпре 5 месеци
👍Vredna čitanja

Rigtig godt og spændende.
Psykologisk-social-spændingskrimi af bedste grad!!!

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Døden ved vand, Torkil Damhaug
Døden ved vand
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)