Anne Mette Hancock

Mercedes-snittet

Slušajte u aplikaciji
En nervepirrende psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet.
En dreng er forsvundet fra sin skole. Journalisten Heloise Kaldan tager derhen, og i skolegården møder hun sin nære ven, den bramfri efterforsker Erik Schäfer. Drengen Lukas dukker ikke op, men det gør hans telefon. Den afslører, at Lukas er besat af pareidolia: det fænomen, at vi ser ansigter i tilfældige ting. Særligt et foto af en ladeport, der ligner et ansigt, påkalder sig opmærksomhed. Er det her, Lukas er?

Heloise bliver beordret til at droppe en kontroversiel artikel om PTSD-ramte soldater, fordi hun skal dække sagen om den forsvundne Lukas. Men da der dukker ting op i Lukas-sagen, der peger i retning traumatiserede soldater, får Schäfer brug for Heloises hjælp til at finde hoved og hale i et uhyggeligt virvar af spor: Hvem er Æblemanden, som skolebørnene taler om? Har Lukas’ mor et problem, eller dulmer hun bare sin angst med en cognac?

Anne Mette Hancock er journalist og forfatter og har en bachelorgrad i historie. Hun er født i 1979 i Gråsten og har boet i Frankrig og USA. Hun debuterede med 'Ligblomsten' i 2017, der blev en bestseller. 'Mercedes-snittet' er andet selvstændige bind i krimiserien om Kaldan og Schäfer.
8:02:01

Ostale verzije

Mercedes-snittet, Anne Mette Hancock

Utisci

Anne-Mette Pedersen
Anne-Mette Pedersenje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Rigtig spændene og godt skrevet. Man kan ikke lægge den fra sig. Bedre end Ligblomsten, som også var rigtig god.

Lotte Junge Berthold Stoltenborg
Lotte Junge Berthold Stoltenborgje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

Super god
Oplæser er rigtig rigtig god

Rikke
Rikkeje podelio/la utisakпре 2 године
🔮Kompleksna

Sindssyg spændende.. Svær at ligge fra sig

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Mercedes-snittet, Anne Mette Hancock
Mercedes-snittet
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)