C.J. Tudor

Dengang Annie Thorne forsvandt

Slušajte u aplikaciji
Da Joe Thorne var dreng, forsvandt hans søster fra sin egen seng og var væk i 48 timer. Annie Thorne kom tilbage, men hun var som forandret og ville ikke fortælle, hvad der var sket.

Mange år senere vender Joe Thorne tilbage til Arnhill, hvor det hele skete. Han flytter ind i et hus, hvor en mor for nylig har slået sin egen søn ihjel og derefter taget livet af sig selv. Han havde helst været fri, ville helst overhovedet ikke have været tilbage. Men han er tvunget til det, for det der skete, dengang hans søster forsvandt, ser ud til at være ved at ske igen.

Joe Thorne halter, han gemmer på mere end en hemmelighed. Og at hans værste dag ikke var den dag, Annie forsvandt, men den dag hun vendte hjem, er ikke den største.
11:23:39
Izdavač
Gyldendal
Prevodilac
Ninna Brenøe

Ostale verzije

Dengang Annie Thorne forsvandt, C.J. Tudor

Utisci

Jonnie Møller Reese
Jonnie Møller Reeseje podelio/la utisakпрошлог месеца
👍Vredna čitanja
🔮Kompleksna
🚀Čita se u jednom dahu

Meget Stephen King agtig.
Jeg synes oplæseren er god.

Christina Grejsen Egeskjold
Christina Grejsen Egeskjoldje podelio/la utisakпрошле године

Ca halvvejs i bogen, skal man gøre op med sig selv, om man gider gøre den færdig eller ej. Den er utrolig forudsigelig, og oplæseren er ikke min kop the. Jeg holdte ved, og blev en overrasket til sidst, men ikke nok til at give bogen mange stjerner. Desværre. Men det er også svært at være bogen liiiiige efter Kastanjemanden! 😊

Jeanette Andersen
Jeanette Andersenje podelio/la utisakпрошле године
👎Možete propustiti

Meget kedelig oplæser. Spændingen er kun i de 3 sidste kapitler. Sorry.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Dengang Annie Thorne forsvandt, C.J. Tudor
Dengang Annie Thorne forsvandt
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)