Da Ante Valdemar Roos var tolv år gammel tog hans far livet af sig og efterlod en otte år gammel tipsrække. Valdemar tog over og har tippet samme række lige siden. Han er nu næsten tres, og alle kloge ord om at 'tålmodighed belønnes' viser sig at passe. Han vinder to millioner et hundrede tusinde kroner. Uden at sige noget til familien siger han sit job op og køber et lille hus. Et sted, hvor han kan være sig selv. Slippe for konen og hendes børn, slippe for jobbet og chefen. Bare være Ante VAldemar Roos og se, hvad det indebærer. Alt dette får først noget med vicekriminalkommissær Gunnar Barbarotti at gøre, da Roos forsvinder. EN FORTÆLLING OM HR. ROOS er tredje bind i serien om vicekriminalkommissær Gunnar Barbarotti.

Det er en af den slags bøger, der henvender sig til sjælen, og derfor var denne anmelder tæt på at udvikle en regulær depression, da den var forbi. At vende sidste side føltes næsten som at miste en pårørende, og når litteratur er sådan ... ja, så bliver det vel egentlig ikke bedre.
Fyens Stiftstidende

Som sædvanlig skriver Nesser krimi noget ud over det sædvanlige ... Der er herligt vingesus, poesi og seriøs spas i Håkan Nessers finurlige fiktion.
Jyllands-Posten

Nesser er rystende velskrivende.
Berlingske Tidende

Svenske Håkan Nesser er en formidabel forfatter, der stille og roligt er ved at revolutionere krimigenren med sin serie om vicekriminalkommissær Barbarotti.
Jydske Vestkysten
14:30:49
Izdavač
Modtryk
Prevodilac
Torben Sekov

Ostale verzije

En fortælling om hr. Roos, Håkan Nesser

Utisci

Lene Hinz
Lene Hinzje podelio/la utisakпрошлог месеца
👍Vredna čitanja
🔮Kompleksna
🎯Vredna čitanja

Del 2 af serie

Lone Lopdrup
Lone Lopdrupje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

Typisk Nesser

Jørn Rahn Hartmann
Jørn Rahn Hartmannje podelio/la utisakпрошлог месеца
👍Vredna čitanja

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

En fortælling om hr. Roos, Håkan Nesser
En fortælling om hr. Roos
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)