Mord for øje, Karin Slaughter
da
Audio
Karin Slaughter

Mord for øje

Slušajte u aplikaciji
11:53:59
  • 👍18
  • 🎯7
  • 🚀6
Mordet på en ung, kvindelig universitetsprofessor lammer lokalsamfundet i Grant County. Det er retsmediciner Sara Linton, som finder liget på et toilet på den lokale café. Inden kvinden blev myrdet, er hun blevet brutalt voldtaget og lemlæstet. Sara Linton har aldrig set noget værre, men hendes chok bliver ikke mindre, da hun genkender kvinden som Sibyl Adams; tvillingesøster til hendes eksmands mest betroede medarbejder.

Saras eksmand er Jeffrey Tolliver, byens politimester. Eftersom Sara er byens retsmediciner, tvinges hun til at samarbejde med ham, selom hun helst vil glemme alt om hans eksistens.

Da en anden ung kvinde kort efter forsvinder sporløst, står det klart, at der er en serieforbryder på spil. En hæsblæsende jagt indledes, en jagt på en morder, der efterlader lig så ubehageligt tæt på Sara, at det dårligt kan være et tilfælde. Og det er måske heller ikke tilfældigt, at Sara gennem lang tid har modtaget et anonymt postkort med religiøse citater en gang om året.

“En af USA’s bedste krimiforfattere.” - Washington Post

Mord for øje er den første bog i den populære Slaughter-serie med retsmediciner Sara Linton som hovedperson. Slaughter er en enestående plotmester, og spændingen i hendes bøger er intens fra start til slut.

Copyright © 2001 Karin Slaughter
Oversat af Lene Schiøtt fra Blindsighted

Sydstaterne, USA, krimi, seriemordere
Izdavač
Lytteratur
Utisak
Dodaj na policu
Slušajte u aplikaciji
795Slušalaca22Utiska
  • 👍Vredna čitanja18
  • 🎯Vredna čitanja7
  • 🚀Čita se u jednom dahu6
Prijavite se ili se registrujte
Tina Bregninge
Tina Bregningeje podelio/la utisakпре 9 месеци
🙈Ne drži pažnju

Langsommelig, for meget ligegyldigt fyld/beskrivelser der ikke bidrager til historien eller er særlig gode beskrivelser.
Henimod slutningen tager historien fart og bliver ok.

Martin Christensen
Martin Christensenje podelio/la utisakпре 10 месеци

❤️❤️❤️❤️

Mette Rytter Christensen
Mette Rytter Christensenje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

Den er virkelig god 😀

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Mord for øje, Karin Slaughter
Mord for øje
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)