Håkan Nesser

De ensomme

Slušajte u aplikaciji
Det begynder i 1969. Seks unge mennesker kommer til Uppsala. Omstændighederne fører dem sammen, og de udvikler en slags venskab. De danner par, drikker vin og diskuterer Gud, livet og kærligheden. Men en bustur til Østeuropa får konsekvenser for alle, og da Uppsala-tiden er ovre, er det også slut med så meget andet. En menneskealder senere finder man docent Germund Grooth død neden for en skrænt i skovene uden for Kymlinge. En gammel dødeskrænt ifølge folketroen – og nøjagtig det sted, hvor hans kæreste, Maria, en af de unge Uppsala-studerende, døde 35 år tidligere. Dengang blev dødsfaldet kategoriseret som en ulykke, men Gunnar Barbarotti og Eva Backman vægrer sig ved at tro, at også det nye dødsfald skyldes en ulykke. DE ENSOMME er fjerde bog om vicekriminalkommissær Gunnar Barbarotti, en bog hvor han møder en ny slags alvor og tvinges til at revurdere mange ting. I særdeleshed den der gamle overenskomst med Vorherre.

"Ikke en side for meget."
Jyllands-Posten

"En blændende krimi, man bare bliver suget mere og mere ind i."
Børsen

"En af de få, unikke svenske krimiforfattere, som ikke synger tenor i det Sjöwall og Wahlööske krimikor, er Håkan Nesser."
Ekstra Bladet

"Det er et smukt skæbne-tæppe, Håkan Nesser har vævet denne gang. Også."
Weekendavisen

"En fantastisk roman, der ikke kun bør tiltrække krimielskere, men som alle, der holder af en veldrejet historie, vil sluge råt."
Vejle Amts Folkeblad

"Få skriver som Nesser så letflydende, og du farer gennem siderne. 500 sider – og ikke en for meget ... Du er grusomt godt underholdt. Fremragende!"
Nordjyske Stiftstidende

"Når døden gestaltes på skrift af en fremragende forfatter som Håkan
Nesser, bliver den ikke bare et spørgsmål om at opklare et mord. Den
bliver også et spørgsmål om at opklare, hvad livet egentlig går ud på."
Fyens Stiftstidende
16:24:55
Vlasnik autorskih prava
Modtryk
Izdavač
Modtryk
Prevodilac
Jan Mølgaard
Godina izdavanja
2011
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)