Bernard Cornwell

Det sidste kongerige

Slušajte u aplikaciji
Blodfejder, had, bedrag og desperat heltemod følger i kølvandet på de danske vikingers erobringer i 800-tallets England. Byer brændes af, frygtelige slag udkæmpes, kvinder gøres til enker, og børn bliver faderløse. Et af disse børn er den engelske dreng Uhtred, der ser sin far blive myrdet af vikingerne, få øjeblikke før de tager ham til fange og beslutter sig for at gøre ham dansk.

Og det er Uhtred, der lægger stemme til den dramatiske beretning om de voldsomme kampe mellem englændere og danskere og den bitre strid mellem kristendom og hedenskab, der kommer til at danne baggrund for hans opvækst. Uhtred er usikker på, hvor hans loyalitet ligger, men en brutal nedslagtning en vintermorgen driver ham over på engelsk side, og han er en voksen mand, da danskerne indleder deres hidtil hårdeste angreb på Alfred den Stores kongerige – et angreb, der får afgørende betydning for historiens gang.

Bernard Cornwell (f. 1944) er af Washington Post blevet kaldt en af nutidens største forfattere af historiske romaner. Anne Knudsen priser Bernard Cornwell til skyerne som en af de bedste inden for sin genre. Bernard Cornwell er englænder, men bor i USA.
13:42:05
Prevodilac
Lars Rosenkvist

Ostale verzije

Det sidste kongerige, Bernard Cornwell

Utisci

Jonny René Hansen
Jonny René Hansenje podelio/la utisakпре 2 године
🚀Čita se u jednom dahu

Rigtig god og fængende

Claus Søgaard Rasmussen
Claus Søgaard Rasmussenje podelio/la utisakпре 18 дана
👍Vredna čitanja
💡Poučna
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Nikolaj
Nikolajje podelio/la utisakпре 3 месеца
👍Vredna čitanja
🌴Knjiga za plažu
🚀Čita se u jednom dahu

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Det sidste kongerige, Bernard Cornwell
Det sidste kongerige
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)