Yrsa Sigurdardottir

Hævn

Slušajte u aplikaciji
En otteårig pige forsvinder en efterårsdag og efterlyses af politiet. En teenagers mærkelige spådom dukker op i en tidskapsel, der blev forseglet og gravet ned ti år tidligere, og i kølvandet på dette finder først et, så to makabre mord sted i Reykjavik. Og politiet er på bar bund.Efterforskeren Huldar og børnepsykologen Freyja trækkes længere og længere ind i sagen og ind i morderens verden – men det viser sig, at intet er, som de tror.Hævn er andet selvstændige bind i den islandske krimidronning Yrsa Sigurðardóttirs spændingsfyldte serie om Huldar og Freyja.

"Yrsa Sigurðardóttir skriver sig langt ind under huden på sine læsere." – Sara Blædel, forfatter"Yrsa Sigurðardóttir ligger øverst på listen over nordiske krimiforfattere." – Sunday Times"Yrsa Sigurðardóttir er på højde med Stephen King, når det handler om at skabe uhygge og få det til at løbe koldt ned ad ryggen på læseren." – The Independent"Yrsa Sigurðardóttirs bøger tåler sammenligning med de bedste internationale krimier." – Times Literary Supplement

15:52:03
Prevodilac
Nanna Kalkar

Ostale verzije

Hævn, Yrsa Sigurdardottir
Yrsa Sigurdardottir
Hævn
  • 531
  • 274
  • 26
  • 61
da
Knjige

Utisci

Isabel Feldballe Pedersen
Isabel Feldballe Pedersenje podelio/la utisakпре 13 дана
👍Vredna čitanja

Endnu er super bog

Anja Irene Svaneby
Anja Irene Svanebyje podelio/la utisakпре 7 месеци
👍Vredna čitanja

Slet ikke den slutning, man troede, meget fangende bog. Kan klart anbefales

Kirsten Hebbelstrup Hegner
Kirsten Hebbelstrup Hegnerje podelio/la utisakпре 8 месеци

Opgav desværre bogen- udelukkende pga oplæseren!

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Hævn, Yrsa Sigurdardottir
Hævn
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)