Manu Sareen

Iqbal Farooq og den sorte pjerrot

Slušajte u aplikaciji
"Æh, hvad så dér?
Det er da teorroristerne fra tv!", råber Sjoko fra 9. klasse, da han ser Iqbal og hans lillebror Tariq i skolegården. Det er dagen efter det store brag, der fik jorden til at ryste under Nørrebro. Iqbal har aldrig været en ørn til fysik, men med hjælp fra Tariq og noget gammelt viskelæder, kontaktlim samt en håndfuld grannåle kommer der alligevel mere fut i fysikforsøget end egentlig planlagt. Eksplosionen kommer oven i købet i tv-avisen, og mens livet går sin vante gang hos familien Farooq hjemme i opgangen i Blågårdsgade, er skumle kræfter mere end almindeligt interesserede i den formodede hemmelige eksplosionsformel. Da Iqbal og hans familie kort efter drager på campingferie i Jylland i deres gamle Mazda og med et telt fra cirkus Benneweis i traileren, er de derfor i større fare, end de aner.

Man griner højt og længe i selskab med familien Farooq i en tempofyldt, moderne røverhistorie med masser af forviklinger. Serien har vundet adskillige priser, heriblandt Orla-prisen i 2008. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

Bogen er i øvrigt filmatiseret under titlen ‘Iqbal Farooq og den hemmelige opskrift’, med bl.a. Rasmus Bjerg og Andreas Bo.
4:15:46

Ostale verzije

Iqbal Farooq og den sorte pjerrot, Manu Sareen

Utisci

Claus Alminde Pedersen
Claus Alminde Pedersenje podelio/la utisakпре 2 године

P

Anders Jylling Kjældgaard
Anders Jylling Kjældgaardje podelio/la utisakпре 9 месеци
💩Smeće
😄HAHA

Mega svov!'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men forstår den ikke rigtig

Anne-Marie Havmand Nordentoft
Anne-Marie Havmand Nordentoftje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja
😄HAHA

OK

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Iqbal Farooq og den sorte pjerrot, Manu Sareen
Iqbal Farooq og den sorte pjerrot
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)