Mette Sejrbo

Varulvens forbandelse

Slušajte u aplikaciji
Emilie må sande, at hendes værste frygt er blevet til virkelighed, præcis som runerne spåede. Vølverne kastes ud i en dramatisk jagt på den mand, hun lukkede ind i sit hjerte. Men kan Emilie gøre, hvad kaldet kræver af hende? Kan hun dræbe ham, når de står ansigt til ansigt?

Samtidig kæmper Jonas en indædt kamp om sin egen krop. Ulven lokker med et ukompliceret liv uden smerte og skyldfølelse, mens hans menneskelige side nægter at glemme kvinden, han elsker. Vred og desperat følger han et spor, der måske kan ophæve forbandelsen og sætte hans familie fri.

Men ikke alt er sort og hvidt, og mens vølvernes jagt på varulvene spidser til, sniger den mørke sig tættere på sin udvalgte pige end nogensinde før.

Varulvens forbandelse er andet bind i Ulfhedin-sagaen, en mytologisk fantasyserie for voksne.
15:37:34

Ostale verzije

Varulvens forbandelse, Mette Sejrbo

Utisci

Christina Anna Nielsen
Christina Anna Nielsenje podelio/la utisakпрошле године
🙈Ne drži pažnju

Åh jeg ville så gerne gøre den færdig...men det er simpelthen for kedeligt. Jeg stopper nu.. ved den enormt lange engelske passage... Jeg orker ikke flere beskrivelser af dit og dat. Der er for langt imellem det spændende og overraskende for mig. Når det er spændende er det altså VIRKELIG spændende, og jeg er totalt med og MÅ bare have næste side og næste side, og sikke nogle twists.. MEGA spændende.. men så kommer der alle de detaljerede beskrivelser om hekse og varulve.. og andre ting som jeg ikke finder nødvendige for forståelsen af bogens historie. Den kunne være virkelig god, og interesserer man sig for heksehistorie, er det nogle fantastiske bøger... Men det gør jeg ikke... Ikke nok i hvert fald.... jeg ville hellere Google det, hvis jeg var i tvivl om noget hekseri, og så at forfatteren havde udeladt detaljerne. Respekt for det store arbejde der er lagt i research fra forfatterens side, men det er ikke for læseren. Det virker som om alt hvad forfatteren har fundet frem, til skal I bøgerne. Det halve havde været nok. Læs dem dog alligevel og vurder selv.

Trine Maria Hagelund
Trine Maria Hagelundje podelio/la utisakпре 6 месеци
👍Vredna čitanja
🔮Kompleksna
🎯Vredna čitanja
💞Romantična
🚀Čita se u jednom dahu

Mariana Søgaard
Mariana Søgaardje podelio/la utisakпре 7 месеци
👍Vredna čitanja

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Varulvens forbandelse, Mette Sejrbo
Varulvens forbandelse
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)