Lasse Holm

Lodbrogsønnernes hævn

Slušajte u aplikaciji
Foråret 866. En nordengelsk landsby bliver overfaldet af vikinger. På byens galgeplads står den dansk-saxiske dreng Wulf med løkken om halsen. Mens landsbyen brænder bag dem, tager angriberne ham med til deres ringborg og kalder ham Rolf.

Langsomt går det op for Rolf, at overfaldet på landsbyen ikke var tilfældigt: Den berømte viking Ragnar Lodbrogs fem sønner – Bjørn Jernside, Ivar Benløs, Sigurd Slangeøje, Ubbe Frillesøn og Halfdan Hvidsærk – er kommet til England for at hævne deres far, som er død af slangebid i den northumbriske kong Ællas varetægt.

Da brødrenes hævntogt udvikler sig til en storstilet invasion, og Rolfs egne hemmeligheder gradvist bliver afsløret, starter et kapløb med tiden. Kan han nå at bevise kongens uskyld og forhindre den massakre, der truer i horisonten?

Lodbrogsønnernes hævn bygger på virkelige begivenheder og er første del af en trilogi om den tidlige vikingetid.
11:56:22

Ostale verzije

Utisci

Thomas
Thomasje podelio/la utisakпре 7 месеци
🚀Čita se u jednom dahu

Jeg skulle lige vænne mig til oplæserens stemme, men derefter en meget spændende bog, der varmt kan anbefales alle med interesse for vikingetiden.

Jakob Jensen
Jakob Jensenje podelio/la utisakпре 4 месеца
👎Možete propustiti

Umiddelbart ripoff af Bernard Cornwell. Hovedpersonen er kedelig og karakterløs og handlingen skrider kun langsomt frem.

Trine Darling Hansen
Trine Darling Hansenje podelio/la utisakпрошле године
👎Možete propustiti

Opgiver allerede (har kun hørt 10 min) med jeg kan simpelthen ikke klarer oplæseren. Utydelig stemmeføring, alt for anstrengende.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Lodbrogsønnernes hævn, Lasse Holm
Lodbrogsønnernes hævn
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)