Aldous Huxley

Fagre nye verden

Slušajte u aplikaciji
Fagre nye verden handler om bagsiden af vore drømmes mål: romanen skildrer med bidende ironi fremskridtstankens endestation. Den foregår i London, 632 år efter Ford, og det er et rationelt og tilsyneladende humant samfund, der beskrives. Genmanipulation og mental kontrol sikrer borgerne og samfundet mod overraskelser. Og mod ethvert optræk til vildskab, enhver form for spontanitet og naturlighed. I Fagre nye verden skildrer Huxley, hvorledes mennesket i et totalitært samfund kun har protesten tilbage – protesten mod mennesket selv. Nutidens muligheder for elektronisk overvågning og genmanipulering bekræfter de udviklingstendenser, Huxley forudså i sin dystre fremtidsforestilling, som er mindst lige så aktuel at diskutere i dag, som da den udkom."Nogle få af de bøger, der handler om fremtiden, ender som klassikere. Det er dem, der på en eller anden måde får ret i deres forudsigelser." – Jacob Jonia, fra forordet til Fagre nye verden"Lige så vibrerende frisk og forunderligt chokerende som da jeg læste den første gang." – Margaret Atwood, Guardian

6:50:49

Utisci

Niels Erik Andersen
Niels Erik Andersenje podelio/la utisakпре 2 месеца
👍Vredna čitanja
💡Poučna
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

En spændende og gennemarbejdet fortælling om hvad mennesker kan blive til med kun fremskridt i sinde.

Anna Elise Bruus
Anna Elise Bruusje podelio/la utisakпре 4 месеца
👍Vredna čitanja
💡Poučna

Virkelig interessant fra et psykologisk og eksistentialistisk perspektiv. Arbejder med nogle af de samme temaer som i Svend Åge Madsens “Se dagens lys”.

Rasmus Buch Møller
Rasmus Buch Møllerje podelio/la utisakпрошлог месеца
👍Vredna čitanja
💀Jeziva
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Fagre nye verden, Aldous Huxley
Fagre nye verden
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)