Bernard Cornwell

Vinterkongen

Slušajte u aplikaciji
Vinterkongen fortæller historien om England i 400-tallet, og i særdeleshed historien om den legendariske Kong Arthur og hans kamp for at forene de britiske kongedømmer. Historiens fortæller er en ung mand, Derfel, som den store druide Merlin har taget under sine vinger.Da historien tager sin begyndelse, dør kong Uther af alderdom. Uther har ingen direkte arving, men hans afdøde søn har efterladt sig en gravid hustru, som til alles glæde sætter et drengebarn i verden, Mordred. En kommende konge! Men den spæde dreng har mange fjender, som gør, hvad de kan, for at sætte ham ud af spillet. Mordred og hans mor placeres på Merlins borg, og her stifter historiefortælleren Derfel bekendtskab med dem.Fjender angriber imidlertid borgen, dræber Mordreds mor og et spædbarn, som de tror er Mordred. Derfel flygter med den rigtige Mordred for at lede efter Kong Arthur, som har sværget at beskytte drengens liv med sit eget. Da det lykkes Derfel at nå frem til Arthur, vælger Arthur af taknemmelighed at knytte ham til sit følge med henblik på at gøre ham til kriger. Og dermed er Derfel lukket ind i det univers, som vi alle kender så godt fra legenderne.Vinterkongen er første del i Bernard Cornwells trilogi om Kong Arthur og ridderne af det runde bord. Et univers, der ud over Kong Arthur befolkes af store personligheder som Merlin, Lancelot, Tristan og Guinevere.

Bernard Cornwell (f. 1944) er af Washington Post blevet kaldt en af nutidens største forfattere af historiske romaner. Anne Knudsen priser Bernard Cornwell til skyerne som en af de bedste inden for sin genre. Bernard Cornwell er englænder, men bor i USA.
20:16:34
Prevodilac
Birgit Dalgaard

Ostale verzije

Vinterkongen, Bernard Cornwell

Utisci

Nikolai Helmersen
Nikolai Helmersenje podelio/la utisakпре 16 дана
💤Smooor!

Oplæseren til denne bog er ufattelig dårlig, jeg forstår ikke man sætter en der er så dårlig til at indlæse lydbøger. Det er ganske enkelt ulideligt at høre på hans mumlen, snøvlen, smasken og knurrende mave. Kan man ikke engang udtale Arthurs sværd ‘Excalibur’ har man sku heller ikke sat sig godt nok ind i bogen!

Dorte Petersen
Dorte Petersenje podelio/la utisakпрошлог месеца

Indlæsningen er ubehagelig at, lytte til i længere tid.

Philip Almbjerg
Philip Almbjergje podelio/la utisakпре 5 месеци
👍Vredna čitanja

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Vinterkongen, Bernard Cornwell
Vinterkongen
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)