Sylvia Day

I et med dig

Slušajte u aplikaciji
HJERTESKÆRENDE. FORFØRENDE. BEVÆGENDE.

I ET MED DIG ER DEN LÆNGE VENTEDE AFSLUTNING PÅ CROSSFIRE-SAGAEN, DEN HEDE KÆRLIGHEDSHISTORIE, DER HAR TRYLLEBUNDET MILLIONER AF LÆSERE VERDEN OVER.

Gideon Cross. At blive forelsket i ham var det nemmeste, jeg nogensinde har gjort. Det skete øjeblikkeligt. Fuldstændigt. Endeligt.

At blive gift med ham var en drøm, der gik i opfyldelse. At forblive gift med ham er mit livs kamp. Kærlighed forandrer. Vores er både et helle fra stormen og i sig selv den vildeste orkan. To skadede sjæle smeltet sammen til én.

Vi har afsløret vores dybeste, grimmeste hemmeligheder for hinanden. Gideon er det spejl, der både viser mig alle mine fejl og al den skønhed, jeg ikke selv kunne se. Han har givet mig alt. Nu må jeg bevise, at jeg kan være den klippe, det tilflugtssted, som han var for mig. Sammen vil vi kunne stå imod de mennesker, der kæmper så indædt for at komme imellem os.
14:06:43

Ostale verzije

I et med dig, Sylvia Day
Sylvia Day
I et med dig
  • 903
  • 87
  • 35
  • 118
da
Knjige

Utisci

Heidi Sørensen
Heidi Sørensenje podelio/la utisakпрошлог месеца
👍Vredna čitanja

God historie. Er ikke begejstret for oplæseren. Det lød som om hun var en nyhedsoplæser😁 Morede mig hver gang hun udtalte ordet "telefonsvarer"🤣🤣🤣

Dorthe
Dortheje podelio/la utisakпре 9 месеци
👍Vredna čitanja
🔮Kompleksna
🎯Vredna čitanja
💞Romantična
🚀Čita se u jednom dahu
💧Sentiš

Intens og fantastisk bog serie. Elsker deres historie 💞

Birger Ove Slengerich
Birger Ove Slengerichje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

👍👍

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

I et med dig, Sylvia Day
I et med dig
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)