Cara Hunter

Familiens synder

Slušajte u aplikaciji
Hvis du syntes om tv-serien "Broadchurch" og er vild med krimiserier med stærke karakterer, er Familiens synder lige noget for dig. Omdrejningspunktet er den stemningsfulde og pittoreske universitetsby Oxford, og i spidsen for efterforskningerne står den underspillede, intelligente kriminalinspektør Adam Fawley, som har sine egne personlige problemer at slås med, samtidig med at han sammen med sit faste team opklarer forbrydelser i den på overfladen så trygge by.

Sharon og Barry holder havefest, og deres otteårige datter Daisy løber omkring klædt ud som tusindfryd. Men sidst på aftenen kan ingen i selskabet finde hende, og forældrene melder hende savnet. Da politiet kigger nærmere på de billeder, der er taget i løbet af festen, kommer de imidlertid i tvivl ... er det med sikkerhed Daisy, der er iført tusindfryd-dragten? Var hun overhovedet til stede til havefesten?

Kriminalinspektør Adam Fawley bliver sat i spidsen for eftersøgningen, som konstant tager nye drejninger, efterhånden som det bliver mere og mere tydeligt, at intet er, som det ser ud til at være i det tilsyneladende idylliske boligområde ...
9:52:10
Izdavač
Gads Forlag

Ostale verzije

Familiens synder, Cara Hunter

Utisci

Dorthe Bookhoff Bahnsen
Dorthe Bookhoff Bahnsenje podelio/la utisakпре 16 дана
👎Možete propustiti

Var nød til at slukke efter der var sagt @blabla og #Daisymason for 5.032 gang. Temmelig ærgeligt, historien virkede god

True De Choen
True De Choenje podelio/la utisakпре 2 месеца
👎Možete propustiti

Virkelig mærkelig bog🥺

Kirstine LG
Kirstine LGje podelio/la utisakпре 2 месеца
👍Vredna čitanja

Nutidens spor og fortidsspor- det elsker jeg👍🏻

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Familiens synder, Cara Hunter
Familiens synder
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)