S.K. Tremayne

Faldet

Slušajte u aplikaciji
Angus og Sarah Moorcroft lever et komfortabelt liv i London med dejligt hus og gode jobs. Men da deres ene tvillingedatter mister livet i en ulykke, smuldrer tilværelsen mellem hænderne på dem.

Snart står Angus uden arbejde, og han og Sarah ser ingen anden udvej end at forlade byen til fordel for et forfaldent hus på en isoleret skotsk ø, som Angus har arvet. Her håber de at kunne genopbygge tilværelsen for deres lille familie – og måske redde det ægteskab, der er tæt på at bryde sammen.

Efterhånden som vinteren nærmer sig, står det imidlertid klart, at noget er helt galt. Deres overlevende datter udviser mere og mere foruroligende adfærd, og langsomt sniger tvivlen sig ind på Sarah, for hvordan kan de være helt sikre på, hvilken af deres enæggede tvillingedøtre, der omkom? Og hvad skete der egentlig den dag, ulykken fandt sted?

Mens sprækkerne i Angus og Sarahs ægteskab bliver stadig dybere, sætter vinteren for alvor ind, og snart er familien fanget i en veritabel dødedans …
9:51:07
Izdavač
Gads Forlag
Prevodilac
Nanna Lund

Ostale verzije

Faldet, S.K. Tremayne
S.K. Tremayne
Faldet
  • 99
  • 1
  • 4
  • 12
da
Knjige

Utisci

Christina Grejsen Egeskjold
Christina Grejsen Egeskjoldje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja
💀Jeziva
🚀Čita se u jednom dahu

Intens thriller... Bider negle, SÅ spændende... Ville elske at se dem filmatiseret 😯😊

Henriette Jessen Kikkenborg
Henriette Jessen Kikkenborgje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja
💀Jeziva
🔮Kompleksna
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Faldet, S.K. Tremayne
Faldet
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)