Line Kyed Knudsen

Jorden under os 1 - De sidste zoner

Slušajte u aplikaciji
Jeg hedder Titan Star. Jeg er præsidentens søn. Jeg er populær og rig. Hvad mere kan man ønske sig?

”JORDEN UNDER OS – De sidste zoner” foregår i en uhyggelig fremtid om cirka 100 år. Der er ikke mange mennesker tilbage på jorden, som er blevet invaderet af nogle uhyggelige eksistenser fra rummet. Disse væsener, en skræmmende blanding af uhyrerne fra Stranger Things og zombier, kommer frem om natten og dræber mennesker, hvis de møder nogen.

Folk bor i beskyttede zoner og vover sig aldrig uden for murene. Der er ikke kontakt mellem de enkelte zoner, men alle zoner bidrager på forskellig vis til den zone, hvor Newport, præsidentens by, ligger. Her lever magthaverne i luksus, mens folk i zonerne lever i relativ elendighed og uvidenhed om, hvordan det hele egentlig hænger sammen.

I historien følger vi på skift to personer, dels pigen Vega fra zonen ’Grape Valley’, hvor folk slider for at producere landbrugsvarer, vin m.m. til Newport; dels Titan Star, præsidentens søn, der lever et ensomt liv i en stor luksuslejlighed, opvartet af en personlig tjenerinde. Hans far har travlt med et stort projekt, nemlig at etablere en kæmpe rumstation, hvor han og samfundets øvrige spidser og deres familier skal flygte til og slå sig ned, inden de uhyggelige væsner udsletter alt liv på jorden.

De to unge mennesker mødes ad dramatiske omveje, og deres skæbner flettes sammen i kampen mod Titans onde far og hans skumle og egoistiske planer.
8:15:26
Izdavač
Gyldendal

Utisci

Tenna Skjoldan
Tenna Skjoldanje podelio/la utisakпрекјуче
👎Možete propustiti

Jeg måtte give op. Der er to oplæsere en mand og en kvinde. Deres kontrast er for stor.
Manden lyder så monoton og kedelig, som om han ikke gider. Og kvinden lys til det skingre og meget quick....
hvis man et til skiftende oplæsere, og stor kontrast, så kan bogen måske være god, jeg opgav.

Carina
Carinaje podelio/la utisakпре 9 месеци

Simpelthen så sindssygt god. Glæder mig allerede til den næste. 👍

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Jorden under os 1 - De sidste zoner, Line Kyed Knudsen
Jorden under os 1 - De sidste zoner
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)