da
Audio
Vitha Weitemeyer

Forelsket i en drøm

Slušajte u aplikaciji
Hvad gør man som kvinde i et kaotisk, lidelsesfyldt parforhold, der tilsidesætter sine egne behov for at få partnerens anerkendelse? Når man som kvinde er besat af et usundt kærlighedsforhold og har forelsket sig i en drøm om, hvor godt det kunne blive, hvis bare manden ville forandre sig? I Forelsket i en drøm giver privatpraktiserende psykolog Vitha Weitemeyer konkrete redskaber til, hvad kvinder skal stille op i et sådant parforhold.

Forholdene karakteriseres ved, at en part har en distanceskabende adfærd, og den anden lider under det og kæmper desperat for at overvinde afstanden. Kvinden bruger en stor del af sin energi på at spekulere på, hvad de kan gøre for at få deres partner til at ændre sin adfærd, eller hvad der mon er galt med dem, siden han ikke ændrer sig af sig selv eller for hendes skyld. Kvinden er optaget af at få betydning for sin partner ved at få ham til at ændre sig for sin skyld – men drømmen udvikler sig til et mareridt af fornedrelse og ydmygelse.

Forelsket i en drøm beskriver samspillet i et usundt afhængighedsforhold, og hvorfor det er så svært at give slip på en problemfyldt relation. Men den fortæller også, at det kan lade sig gøre ... Og at det er en psykologisk vækstmulighed at vågne af sin drøm og gøre sig fri af den tvangsmæssige afhængighed, så du kan få et mere rummende og fredfyldt forhold til dig selv.
8:34:40
Vlasnik autorskih prava
Bogforlaget Frydenlund
Izdavač
Frydenlund
Godina izdavanja
2023
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)