bookmate game
da

Chris Carter

Chris Carter er født og opvokset i Brasilien. Efter gymnasiet flyttede han til USA for at studere psykologi og kriminel adfærd ved University of Michigan. Efter endt uddannelse arbejdede han som kriminalpsykolog, hvor han bl.a. studerede og interviewede adskillige kriminelle, herunder seriemordere med livstidsdomme.

1990 flyttede han til Los Angeles hvor han byttede mapper og jakkesæt ud med lasede jeans, bandanas og elektrisk guitar. De følgende år turnerede han verden rundt flere gange med velkendte pop og rock bands, indtil han til sidst forlod musikbranchen for at skrive, uden at have skrevet noget som helst før. Han bor nu i London og arbejder som fuldtidsforfatter.
godine života: 14 jula 1965 predstavlja

Knjige

Audio-knjige

Citati

Piaje citiraoпре 2 године
Han bor nu i London og ligger på Sunday Times’ top-ti-liste over bestsellerforfattere
Michael Brian Thygesenje citiraoпре 4 месеца
Hunter smilede hurtigt til Garcia og drak resten af sin øl i én slurk. ”En bådulykke.”

”Hvad?”

”Scott og hans kone døde i en bådulykke, lige efter at Mike Farloe var blevet dømt.” Nyheden kom bag på Garcia. Han vidste ikke, om han skulle sige noget eller lade være, så han nøjedes med at tage en tår af sin øl.

”Vi skulle begge to på ferie,” fortsatte Hunter. ”Vi havde arbejdet på sagen i alt for lang tid. Den havde overtaget vores liv, og vi var bogstaveligt talt ved at gå fra forstanden. Presset havde kørt os alle sammen ned. Det påvirkede vores evne til at tænke klart og logisk, og vi var begyndt at betvivle vores egne ev
Jan Smithje citiraoпре 2 године
Hunter og Garcia trak på skuldrene.

Utisci

Nanna Poulsenje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

🙌🏻🙌🏻🙌🏻

Helge Jacobsenje podelio/la utisakпре 4 месеца
👍Vredna čitanja

😋😋😋😋😋

 • Chris Carter
  Ondskab
  • 704
  • 78
  • 68
  • 77
  da
  Knjige
 • Nanna Poulsenje podelio/la utisakпре 2 године
  👍Vredna čitanja

  🙌🏻🙌🏻

  fb2epub
  Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)