bookmate game
da

Elena Ferrante

Elena Ferrante, der er en af Italiens største samtidsforfattere, er et pseudonym. Et såkaldt lukket pseudonym: Kun hendes forlægger på det italienske forlag Edizione e/o ved hvem hun er. Hun har har lige siden hun debuterede, krævet absolut anonymitet, hun modtager ingen priser og giver kun skriftlige interviews. Den italienske presse hengiver sig til en livlig gætteleg hver gang der udkommer en ny Ferrante-roman.

Citati

marianne lehnerje citiralaпрошлог месеца
hun definerede sig som en slags ”hvid dame” ligesom den berømte cyklist Fausto Coppis elskerinde – men mere moderne, og hun nævnte la Sacra Rota for at illustrere at selv kirken og Gud i visse tilfælde hvor kærligheden er meget stærk, ville opløse et ægteskab. Da Lila lyttede uden at afbryde, noget som Ada aldrig havde ventet – tværtimod håbede hun at hun ville sige bare et enkelt ord så hun kunne slå hende til blods – blev hun n
metteoveje citiraoпрошле године
Barnet stirrede vantro på mig. Jeg så på mig selv med samme vantro. Jeg så en kvinde stå ved et bed, få skridt fra en gammel krigsmaskine som nu husede menneskelige væsener om natten, mennesker fra fjerne verdener og uden håb. Jeg genkendte hende ikke lige med det samme. Jeg blev kun forskrækket fordi hun havde taget mit hjerte, som nu hamrede i hendes bryst.

Utisci

Hans Fangel Sterlerje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

Spændende at følge personerne

Hans Fangel Sterlerje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

Spændende

Annemette Langkjærje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

God men savner dybde fra de andre bøger

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)