Henrik Day Poulsen

Henrik Day Poulsen er uddannet læge og psykiater og har skrevet Ph.d. om anvendelsen af tvang i psykiatrien. Han er ansat som ledende overlæge på det lukkede intensivafsnit på Psykiatrisk Center København og har tidligere været ansat på Justitsministeriets Retspsykiatriske Klinik. Henrik Day Poulsen har skrevet flere bøger om psykiatri, og han er meget fremtræden i mediebilledet. Blandt andet fører han en blog under Berlingske Tidende.

Knjige

Audio-knjige

Citati

Margrethe Gerberg Hansenje citiralaпре 2 године
Det er praktisk at inddele ting, da man herved danner sig et overblik og kan kommunikere med andre mennesker med samme forståelsesramme. Ulempen ved enhver klassifikation er, at man bliver for firkantet i sine betragtninger og risikerer at gå glip af vigtige nuancer.
Liv Marei Thobo-Carlsenje citiralaпре 2 године
Madame Tussaud’s berømte vokskabinet i London har man indrettet et rædselskabinet, hvor nogle af de ovenfor nævnte personer optræder. Her kan man gyse over Hitler, der står sammen med massemordere som Jack The Ripper. På den måde bliver onde personer ikke glemt, og vi kan forholde os til rædsel og mord på en fordøjelig facon. Man kan populært sige, at vi anvender Hollywood’s glamour til at neutralisere det ækle, uforståelige og onde.
Liv Marei Thobo-Carlsenje citiralaпре 2 године
Ordet psykopat er græsk og er dannet af „psyche”, der betyder sjæl, og „patos” som betyder lidelse. En psykopat er altså en person med en lidende sjæl eller et sygt sind. Med vel at mærke et sygt sind, der ikke er sindssygt!

Utisci

Christian Landtved Hvorslevje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

Ok

Per Elkjer Jensenje podelio/la utisakпре 3 месеца
👍Vredna čitanja

 • Henrik Day Poulsen
  Fanatikere. Når mennesker bliver ekstreme
  • 40
  • 1
  • 3
  da
  Knjige
 • Lizette Hilaireje podelio/la utisakпре 8 месеци
  👍Vredna čitanja

  fb2epub
  Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)