Pernille Melsted

Knjige

Audio-knjige

Glas

Citati

Lene Anette Franckje citiraoпрошле године
Når andre mennesker har fri adgang til sider, vi ikke selv har adgang til – uanset om det er vildskab, fjollethed, naivitet, sårbarhed eller egoisme – eller når andre udviser adfærd, vi skammer os over i os selv, så mærker vi et stik af irritation, smerte eller sorg. Og for at dulme vores indre ubehag må vi finde en ydre måde at slippe af med smerten. Og det gør vi nemmest ved at pege fingre ad, finde fejl ved eller dømme den, der viser de karaktertræk eller den adfærd, vi ikke vil være ved eller finder usmagelig. Det kaldes at projicere
Lene Anette Franckje citiraoпрошле године
Når du er fanget i en projektion, bliver dine relationer mindre nære og intime. Du kan knap nok høre, hvad de andre siger. Du misforstår, fordrejer og har allerede dømt og draget dine konklusioner, inden de har nået at åbne munden.
· Når du er fanget i en projektion, mister du dig selv. Eller rettere: Du mister dele af dig selv. Når du ”giver” visse egenskaber til andre, kan du ikke selv gøre brug af dem. Hvis du har projiceret al din vrede på din kæreste, har du ikke adgang til den i dig selv, ej heller når det er passende og nødvendigt. Du amputerer dig selv unødigt. Det samme gælder, når du projicerer positive egenskaber.
· Når du er fanget i en projektion, mister du kontrol over dit liv. Dine projektioner
Lene Anette Franckje citiraoпрошле године
styrer dig, og du går glip af interessante interaktioner og møder, fordi du allerede har besluttet, hvem der er dine venner, og hvem der er dine fjender.
· Når du er fanget i en projektion, bliver du ensidig og rigid. Du er ude af stand til at være objektiv og se den ”anden side” af en sag.

Utisci

Esben Christiansenje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

God og inspirerende bog

Joan Elgumje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

Betina Metzkerje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)