Stephanie Siguenza van-der Watt

Knjige

Audio-knjige

Glas

Citati

Anja Brit Torp Mortensenje citiraoпре 2 године
Martin var fængslet for drabsforsøg på sin ekskæreste. Han var blevet venner med min far i fængslet, og min mor kom også, gennem sine besøg hos min far, og de gange min far havde haft ham med på udgang, til at kunne lide ham. Ret godt endda. Også selv om det, han sad inde for, nok burde have fået alle hendes røde lamper til at blinke kraftigt på én gang og alle alarmklokker til at ringe øredøvende højt. Hun blev simpelthen forelsket.
Torkild Engbergje citiraoпре 2 године
Et af de første minder, jeg har med et kamera, er, fra jeg var fem år gammel. Vi boede i Slagelse, min mor, far, Isabella og jeg, sammen i Løvegade, hvor vi havde boet i knap et år.
Torkild Engbergje citiraoпре 2 године
„Årgang 0“ er en dokumentar, og det skulle derfor se ud, som om intet ændrede sig i vores familieliv, fordi der var kamera på.

Utisci

metchen1975je podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

Værd at læse🤗💚

Rasmus Albinus Lindholmje podelio/la utisakпре 2 године
💡Poučna
🎯Zdrav
👍Vredna čitanja

Værd at læse (lytte til) giver til mere realistisk billede af familien fra Årgang 0, man føler man kender dem, og det går op for en at det gør man jo slet ikke. Rart at høre hendes side af det hele. Meget gribende historie, meget modig ung kvinde som vil vise hvem hun er 👏🏻👏🏻👏🏻

Arne Donald Pedersenje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

Virkelig en bog man skal læse eller hører virkelig god og sætter tanker i gang . Tak for din ærlighed Steffeny ❤️

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)