bookmate game
da

Fjodor Dostojevskij

Den russiske forfatter Fjodor Mikhailovitj Dostojevskij (1821-1881) er bedst kendt for sine romaner ”Forbrydelse og Straf”, ”Idioten” og ”Brødrene Karamazov”, men i løbet af sit liv skrev han et utal af romaner og noveller, som var inspirationskilde for blandt andre filosofferne Friedrich Nietzsche og Jean Paul Sartre. Dostojevskij tilbragte fire år af sit liv i en sibirsk fangelejr for revolutionær aktivitet, hvilket også har præget hans forfatterskab.

Citati

bebuje citiraoпре 2 године
“Sikke noget ævl, fader!
Joan Lønborgje citiraoпре 7 месеци
Sidste vinter havde en anden studerende han kendte, Pokorjev, inden sin afrejse til Kharkov ladet en bemærkning falde om Aljona Ivanovna og havde givet Raskolnikov hendes adresse
Joan Lønborgje citiraoпре 7 месеци
Næsten ved siden af ham, ved et andet bord, sad en studerende, som han ikke kendte og ikke kunne huske at have set før, og en ung officer.

Utisci

Astrid Friboje podelio/la utisakпре 9 месеци
👍Vredna čitanja

Helt utrolig bog. Dostojevskij er toppen af verdenslitteraturen. Man kender personerne, man lider med dem, griner (sjældent) og græder med dem. Det er en fortælling om fattigdom, moral og svære kvaler, men også om den reneste godhed. Alt er i denne bog.
Vidunderlig oplæser

Niels Nørholmje podelio/la utisakпре 4 дана
👍Vredna čitanja

En bog der skal høres igen

Jesper Henriksenje podelio/la utisakпре 3 месеца
👍Vredna čitanja

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)