da

Jesper Stein

Jesper Stein (f. 1965) er en dansk forfatter. I 1996 blev han uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og har herefter arbejdet som både kriminalreporter og litteraturjournalist. Han har siden 2015 været fuldtidsforfatter.

Jesper Stein fik sin debut som skønlitterær forfatter i 2012 med værket Uro. Værket er første bind i krimiserien om vicepolitikommissæren Axel Steen. I 2013 udkom Bye bye Blackbird som bind to i serien. De efterfølgende bøger i krimiserien tæller Akrash fra 2014, Aisha fra 2015, Papa fra 2017, Solo fra 2018 og syvende bind City, som udkom i 2023.

For krimiserien om Axel Steen har Jesper Stein modtaget adskillige priser. I 2015 modtog han Dan Turell Medaljen for serien, og året efter blev han belønnet med De Gyldne Laurbær for Aisha, fjerde bind i serien. For sjette bind Solo modtog han prisen for årets bedste danske krimi af Det Danske Kriminalakademi, og listen over priser og gode anmeldelser fortsætter derfra.

Foruden sin populære og anmelderroste krimiserie har Jesper Stein også udgivet det selvbiografiske værk Rampen i 2020, der dykker ned i forfatterens komplicerede opvækst med sine forældre, samt Ædru i 2022, som omhandler alkoholisme fra den fordrukne mandlige forfatters perspektiv.
godine života: 1965 predstavlja

Knjige

Audio-knjige

Glas

Citati

TLje citiraoпре 2 године
Nej, det duede ikke … måske noget med astrofysikere.
ingebendt15551je citiraoпре 2 године
Det var muligt, at folk i storbyer kunne trives fint, selvom de ikke vekslede så meget som et ord med deres naboer, men i en flække med fem huse var det ulideligt, og så længe Peter og Bengt undgik hinanden, fik de jo aldrig løst problemerne.
Ginieje citiralaпрошле године
erfarne journalister, Martin Lindberg, til politiet og fik fat på Corneliussen, der forsøgte sig med jovial krisestyring.

Utisci

Anja Markussenje podelio/la utisakпре 6 месеци
👍Vredna čitanja

🩵🩵🩵🩵🩵👌🏼😎

Thomas Grønbeck Pedersenje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

👌👌👌

b2093362339je podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

Virkelig god

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)