Lise Ringhof

Knjige

Audio-knjige

Citati

Johannes Høgsgaard Andersenje citiraoпрошле године
Mere end tre hundrede danske skibe var på verdenshavene blevet sænket af de tyske ubåde – og mindst syv hundrede søfolk var omkommet – men det var ikke et tal eller en tragedie, der var kendt viden om og slet ikke i København. Mange havde desuden haft slægtninge, venner og bekendte i de dele af Slesvig, der havde ofret så mange danske liv i de tyske skyttegrave; mere end fem tusinde sønderjyske mænd var døde, sagde de værste rygter.
Det var heller ikke noget, man fra regeringen i hovedstaden talte højt om. Den tyske frygt havde vejet tungere end frimodig tale, og den dyrebare neutralitet havde haft sin pris. Nu, hvor det alligevel var for sent, så de magthavende ingen grund til at rippe op i dét, der var sket, og som havde det bedre bag dække og i glemsel. Sagen angik et mindretal i en lokal, langt fjernere del af landet, og den stemning, som diskussioner kunne medføre, var ikke i nogens interesse, ikke i folkets, ikke nu, ikke i en stærk og løfterig tid med udsigt til fred for alle de kommende generationer.
Det havde

Regeringen skjuler de danske tab tilsøs og i de tyske skyttegrave

Peter Wohnsenje citiraoпре 2 године
Hans far havde uden tvivl udbygget sit forslag med solide argumenter, men de fleste omkring ham havde opfattet det som en forbandelse, og tanken om et rederi, der kunne møde den ny tid med dampdrevne skibe, blev aldrig realiseret.
Palle Rasmussenje citiraoпре 2 године
bekymret for uroen i sin mands blik hele julen, og hun kunne uden besvær spore trætheden i hans bevægelser ved udsigten til endnu en afbrudt orlov, en hurtig afsked og en tidlig afrejse.
Allerede klokken fem

Utisci

Børge Nørgaard Møllerje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

Xx

Niels Erik Kjærgaard Andersenje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

Virkelig medrivende og godt skrevet. Super

 • Erik Valeur,Lise Ringhof
  Det er de danske som flygter
  • 920
  • 46
  • 64
  • 57
  da
  Knjige
 • Lene Harriet Johnsenje podelio/la utisakпре 7 месеци
  👍Vredna čitanja

  Virkelig godt fortalt kan godt kende dette tidsforløb.

  fb2epub
  Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)