da

Michael Neill

Knjige

Citati

Jessica Bahrami Tenisje citiraoпре 2 године
Velbefindende er naturligt. Det betyder ikke, at vi altid føler os godt tilpas – vi kan alle sammen når som helst blive fanget ind i tankespind og dermed straks komme til at ligge under for en hvilken som helst nuance i det emotionelle spektrum
Jessica Bahrami Tenisje citiraoпре 2 године
Uanset om mine klienter prøvede at ændre deres liv igennem at ændre verden, ændre deres handlinger eller deres tanker, arbejdede de stadig ud fra en grundlæggende falsk antagelse: forestillingen om, at hvis de på en eller anden måde kunne få kontrol over deres omstændigheder (herunder også de „omstændigheder“, som deres tanker udgjorde), ville deres oplevelse af livet ændre sig til det bedre.
Jessica Bahrami Tenisje citiraoпре 2 године
Vi bliver mere velstående, får større succes og finder nogen at elske, blot for at måtte konstatere, at vi nu tilbringer tiden med at beskytte vores velstand, klamre os til vores succes og bekymre os om at miste den, vi elsker.
Eller vi bliver mere disciplinerede, ændrer vores vaner og får os selv bragt på rette spor, dog altid i viden om, at vi kun er et par dårlige dage eller uger fra at ryge endnu længere tilbage fra det ståsted, vi har arbejdet så hårdt for at nå frem til.
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)