bookmate game
da

Ken Follett

Ken Follett er en walisisk forfatter af thrillers og historiske romaner. Han er på den britiske liste over de 100 mest sælgende forfattere gennem tiderne med et salg på mere end 100 millioner eksemplarer af sine bøger.

Follett blev født den 5. juni 1949 i Cardiff i Wales. Han voksede op som den ældste af fire søskende. Hans forældre tilhørte Plymouth Brethren kirken, hvorfor det blandt andet ikke var tilladt at se TV i hjemmet. Derfor udviklede Follett tidligt interesse for litteratur. Familien flyttede til London, da Da Ken var ti. I 1967 blev han indskrevet ved University College London, hvor han studerede filosofi og blev politisk interesseret.

I 1970 rejste han tilbage til Cardiff, hvor han arbejdede som journalist. Men kun tre år senere rykkede han tilbage til London — til et job på Evening News. I midten af 1970'erne blev han redaktør for et mindre forlag, og begyndte selv at skrive bøger i fritiden. Successen kom gradvist, men med »Eye of the Needle« fra 1978 fik han sit internationale gennembrud. Lige siden har hans bøger været fast inevntar på bestsellerlisterne i USA og England.

I 1984 blev han gift for anden gang. Hans hustru, Barbara Follett, repræsenterede Labour i Det britiske parlament fra 1997–2010. Og Ken Follett har selv været et prominent medlem af partiet i mange år.
godine života: 5 juna 1949 predstavlja

Knjige

Citati

Per Spangsberg Madsenje citiraoпре 2 године
Wilwulf var ikke køn, på samme måde som Aldred var køn. Ealdormanden havde en stor næse, en kæbe som en skovl, og hans hænder og arme var skæmmet af ar, men alle tjenestepiger på borgen rødmede og fnisede, når han marcherede forbi. En udlænding pirrede altid alles nysgerrighed, men Wilwulfs tiltrækningskraft skyldtes andet end det. Det havde med hans størrelse at gøre og den leddeløse måde, han gik på, samt et meget intenst blik. Mest af a
Jan Henrik Tiedeje citiraoпре 2 године
Der var tre piger, der var på alder med Daisy og Eva: de to Westhampton-piger samt May Murray, der var datter af en general.
Hanne Elisabeth Gustavfsonje citiralaпре 2 године
Sokolov sad ved et lille bord i den ene ende af salen.

Utisci

b8725735142je podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

😎😎😎👍🏻👍🏻👍🏻

Heidi Ahlmann Petersenje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

💪😎😎👏👏👏

Michael Sørensen Abildgaardje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

👍🏼

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)