bookmate game
da

Inger Gammelgaard Madsen

Inger Gammelgaard Madsen (f. 1960) er en dansk forfatter. Inger Gammelgaard Madsen har oprindeligt en baggrund som grafisk designer. Hun debuterede som forfatter med kriminalromanen "Dukkebarnet" i 2008. Sidenhen er fulgt flere bøger i samme genre. Her kan blandt andet nævnes "Drab efter begæring" (2009), "Slangers gift" (2014), "Dommer og bøddel" (2015) og "Blodregn" (2016).

Citati

Bente Strømje citiralaпре 2 године
Hun stirrede på sine hænder med brændende øjne og så sener og knogler blive synlige, efterhånden som huden langsomt smeltede. Hun hørte sin mor skrige. Et skrig, som borede sig langt ind i hendes hjerne, der kogte. Benene var ubevægelige, som om hun var smeltet fast til jorden. Så fik hun øje på ham. Villads. Han gik sløvt og målbevidst ind i ilden, som om den ikke skadede ham. Hun ville skrige, at han skulle holde sig væk, at han skulle tage tilbage til København og blive der, men det brændte også i halsen og helt ned i mavesækken.
Kirsten Ourø Hansenje citiraoпрошле године
ktioner der begge ville
Kirsten Ourø Hansenje citiraoпрошле године
ramte ham hårdt i ansigtet. Den ventede. Det var, som om den stirrede på ham. Som om den kunne se ham og tøvede. Han råbte igen, højere, skreg nærmest og kæmpede sig endelig op at sidde. Så besluttede den sig og åbnede gabet, jorden faldt tungt over ham og fyldte graven. Støvet steg op og fik gravemaskineføreren til at frembringe en hul morgenhoste, han drejede søvnigt grabben væk, så den kunne tage en ny stor mundfuld jord

Utisci

Anja Kruseje podelio/la utisakпре 9 месеци
🎯Zdrav
👍Vredna čitanja

Virkelig spændene, godt skrevet, og godt oplæst.
Svær at lægge fra sig.
Kan klart anbefales 👍🏼

Tove Vestergaardje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

Virkelig spændende bog, med et uhyggelig aktuelt emne omkring dyrevelfærd.

lauridsen67je podelio/la utisakпрошле године
🔮Kompleksna
👍Vredna čitanja

Virkelig spændende bog

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)