bookmate game

Maria Gerhardt

Maria Gerhardt var en dansk forfatter og dj (under navnet Djuna Barnes), der blev kaldt trendsættende, et lesbisk ikon og "Nattens Dronning".

I 2011 deltog hun i X-Factor som meddommer til Thomas Blachman. Djuna Barnes var med til at grundlægge magasinet Københavner som udkom første gang samme år.

I 2014 udgav hun under sit borgerlige navn bogen Der bor Hollywoodstjerner på vejen. Bogen er en personlig beretning om at blive ramt af brystkræft, når livet er på det højeste.

I 2015 udkom digtsamlingen Amagermesteren, for hvilken hun modtog Politikens Litteraturpris. Få dage inden hendes død udkom hendes sidste bog, Transfervindue.
godine života: 25 januara 1978 16 marta 2017

Knjige

Audio-knjige

Glas

Citati

Maya LinSbergje citiraoпре 2 године
Så satte vi os ind i det ombyggede tivolitog og kørte rundt og så området. De ældste vinkede fra balkoner. Der var gratis sushi til de nye. Ved solnedgang skulle I af sted, jeg græd ned ad min nye, hvide skjorte, men du var cool som altid. Og vi udvekslede konvolutter. “Jeg kan skrive til dig,” sagde jeg. “Jeg kan altid skrive til dig.”
Maya LinSbergje citiraoпре 2 године
Måske var det en ældre svensk godnatsang, du plejede at synge for ham om aftenen.
Maya LinSbergje citiraoпре 2 године
eg rystede det øjeblik, da det gik op for mig, at jeg ikke har hørt musik i et år.

Utisci

cabillaje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

Smuk afsked

Kumi Aku Joy Justje podelio/la utisakпре 2 године
💡Poučna
🎯Zdrav
👍Vredna čitanja

María Gerhardt har skrevet en bog om at gå døden i møde. Hun har valgt at skrive i samme tone og sprog som i sine mange essays. Absolut værd at lytte til.

pia09185je podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

Hun var et fantastisk dybt og smukt menneske ❤️

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)