da

Eve Chase

Eve Chase er en tidligere britisk journalist og forfatter, der er mest kendt for romanerne Black Rabbit Hall og The Wildling Sisters. Hun skriver også under pseudonymet Polly Williams.

I sin barndom og ungdom fordybede hun sig i værker af forfattere som Judy Blume, Virginia Andrews og Agatha Christie, hvilket sidenhen har præget hendes eget forfatterskab. Eve Chase studerede engelsk litteratur på Manchester University. Derefter tog hun en kandidatgrad i journalistik.

I sin tidligere karriere var hun redaktør på modemagasinet Scene og skribent for forskellige publikationer. Heriblandt Dazed and Confused, Punch, InStyle, Red, Marie-Claire og nationale aviser.

Black Rabbit Hall (2015) var Chases debutroman, der på trods af sine to spor er relativt stringent. Hendes senere værker som The Glass House (2020) er mere komplekse — men altid med fokus på mysteriet.

Hendes arbejde indeholder ofte vidtstrakte, dysfunktionelle familier og en central forbrydelse. Hun sigter mod at skabe historier, der er medrivende og tempofyldte.

Eve Chase bor i Oxford med sin mand og tre børn. Derudover ejer hun en golden retriever ved navn Harry.

Foto: www.evechase.com

Utisci

Lisbeth Inge Jensenje podelio/la utisakпре 5 месеци
👍Vredna čitanja

Læs, lyt ikke. Oplæseren er uudholdelig at høre på.

b5012772401je podelio/la utisakпре 5 месеци
👍Vredna čitanja

Jj

Ulla Randi Aaby Beiskjærje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

Hyggelig

 • Eve Chase
  Døtrene fra Foxcote Manor
  • 391
  • 1
  • 29
  • 25
  da
  Knjige
 • fb2epub
  Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)