bookmate game
da

Bruce Lipton

Knjige

Audio-knjige

Citati

Hans-Kristian Hindkjærje citiraoпре 2 године
Det første skridt tog jeg i Caribien, da jeg oplevede den videnskabelige åbenbaring, jeg beskrev i min første bog, Intelligente celler. Mens jeg sad og grundede over min forskning i celler, slog det mig, at celler ikke er kontrolleret af gener, og at vi heller ikke er det. Dette øjebliks pludselige indsigt var, som jeg har fortalt om i bogen, begyndelsen til min forvandling fra en agnostisk videnskabsmand til en Rumi-citerende videnskabsmand, som tror på, at vi alle har evnen til at skabe vores egen himmel på jord, og at det evige liv rækker ud over kroppen.
Hans-Kristian Hindkjærje citiraoпре 2 године
Dine overbevisninger forhindrer dig i at opleve disse kærlige forhold, som er så vanskelige at komme i nærheden af. Skab forandringer i dine overbevisninger, så skaber du forandringer i dine forhold.
Hans-Kristian Hindkjærje citiraoпре 2 године
Det er selvfølgelig mere kompliceret end som så, fordi der i et forhold mellem to mennesker i virkeligheden er fire sind på færde. Medmindre du forstår, hvordan disse fire sind kan modarbejde hinanden, selv når hensigterne er de bedste i verden, ender du med at „lede efter kærligheden alle de forkerte steder“.

Utisci

Fitnecise.Me v/Georg Thorbjørn Vilholmje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

Inspirerende og efterlevelsesværdig👍🏼

Nini Hassagerje podelio/la utisakпре 2 године
💡Poučna
🎯Zdrav
🌴Knjiga za plažu
👍Vredna čitanja

Hvis man i en petriskål kan bestemme om cellen skal producere knogle, muskel eller fedtcelle - alene ved at ændre det miljø cellen ligger i, i skålen….. så vil DINE celler også ændre sig alt efter hvilket miljø du befinder dig. Pludselig bliver det nemt at fjerne sig fra hadefuldt miljø, ikke? Det smitter jo helt vildt og giver én sygdomme!

Christian Anders Petersenje podelio/la utisakпре 2 године
🔮Kompleksna
💡Poučna
🎯Zdrav
👍Vredna čitanja

En VIRKELIG god bog, der med forskningen i ryggen, giver nye dybder og indblik i den celle-biologiske verden, der bevidner, hvordan vi selv skaber det liv vi lever, både i forhold til sygdom, psyke og sind. Men den giver også opskriften på hvordan vi selv kan skabe det gode liv.
Lidt tung i starten (de første 3-4 kapitler), pga mange biologiske og forskningsmæssige fagudtryk, men selvom man lytter hen over dem, står budskabet stadig knibskarpt.

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)