bookmate game
da

Borgen

Objavljene knjige

Objavljene audio-knjige

Citati

Stine Marie Sørensenje citiralaпре 2 године
Ms. Morrison forklarede, at det er interessant at se, hvad der sker, når et barn kommer ind i et lokale. „Lyser dit ansigt op?“ spurgte hun og forklarede: „Når mine børn kom ind i stuen, da de var små, kiggede jeg på dem for at se, om de havde knappet bukserne, om de havde redt håret, eller om de havde ål i strømperne. … Du tror, din varme og dybe kærlighed er tydelig, fordi du tager dig af dem. Det er den ikke. Når de ser dig, ser de et kritisk ansigt. Hvad er der nu i vejen?“ Hendes råd var enkelt, men for mig var det et paradigmeskift. Hun sagde: „Lad dit ansigt fortælle, hvad der er i dit hjerte. Når de kommer ind i lokalet, siger mit ansigt, at jeg er glad for at se dem. Større er det ikke.“
Kenneth Garcia Breilevje citiraoпре 2 године
Hvis du identificerer dig med det højere selv, finder du vejen ud af lidelse, fordi du inde i dig selv erfarer, at følgende ting er sande:
Der findes et bevidsthedsniveau, hvor der ikke er lidelse. Smertefulde oplevelser registreres, men fastholdes ikke som lidelse.
Katrine Juul Jensenje citiraoпре 2 године
i er alle fælles om dette behov for Helte på den ene eller den anden måde, fordi det er indbygget i vores følelsesmæssige dna. Det, vi kalder den menneskelige natur, er også vores arketypiske natur.
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)