bookmate game
da

Jens Christian Grøndahl

Jens Christian Grøndahl (f. 1959) har læst filosofi fra 1977-79 og uddannede sig i 1983 til filminstruktør ved Statens Filmskole. I 1985 debuterede han med romanen "Kvinden i midten", der blev betragtet som en smal bog, men over årene er der kommet flere og flere læsere til hans omfattende forfatterskab. Foruden romaner har han også skrevet essays, børnebøger og en selvbiografi. Hans romaner er udkommet i over 30 lande og har modtaget mange litterære priser i ind- og udland bl.a. De Gyldne Laurbær i 1998, som han modtog for "Lucca".

Knjige

Audio-knjige

Glas

Prevodi knjige

Prevodi audio-knjige

Citati

Anne Margrethe Hansenje citiraoпре 2 године
blikke, som om de skiftedes til at fortryde, at hun var gået med ham hjem. De talte om forestillingen, han sagde, at hun havde fortjent sin succes. Hvis hun ellers ikke var blevet afskrækket, havde han tænkt på at spørge, om hun ville arbejde sammen med ham igen til næste år. Han havde fået lyst til at lave en ny opsætning af Et Dukkehjem. Det var femten år siden, han sidst havde arbejdet med stykket, og egentlig havde han ment, at det var passé, eftersom ægteskabet ifølge deres ven Strindberg jo
lassejnielsenje citiraoпре 3 месеца
Jeg var endelig ankommet til civilisationen i skikkelse af en smuk, velplejet kvinde med sikker smag og en borgerlig opdragelse. Jeg lærte at sætte pris på sølvtøj, enkeltmarksvine og boutiquehoteller, det gode liv, som man siger, når man taler om trygheden ved at sidde i en tysk bil på vej ind fra de grønne forstæder.
Mikkel Bang Olsenje citiraoпре 3 месеца
digression uden at være sikker på, om den

Utisci

Jette Andersenje podelio/la utisakпре 22 дана
💡Poučna
👍Vredna čitanja

Xxx

Finn Juhl Pedersenje podelio/la utisakпре 2 месеца
👍Vredna čitanja

Jens Chr. Grøndahl boltrer sig i sproget. Udnytter alderens visdom. Jeg nød hver eneste side.

 • Jens Christian Grøndahl
  Fra i nat sover jeg på taget
  • 107
  • 2
  • 3
  • 8
  da
  Knjige
 • Henrik Højenje podelio/la utisakпрошле године
  👍Vredna čitanja

  God bog😊

  fb2epub
  Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)