da
Knjige
Ella-Maluca Floyd

Kendras Blind Date

 • cathrinekroyerje citiralaпре 3 године
  men tager sig hurtigt sammen
 • Bettina M.Albækje citiraoпре 4 године
  skridende og alligevel har jeg aldrig følt mig så erotisk, sexet eller opstemt – slet ikke på én gang. Han sætter musik på, skænker endnu et glas vin op. Noget bliver lagt ved min side.
  ”Stræk dine arme ud på bordet. Over dit hoved.” Jeg adlyder. ”Nu har jeg tænkt mig at binde dig. Jeg forventer, at du stoler på mig.”
  Han er umulig at modsige, og tanken tænder mig meget. Et reb bliver bundet rundt om mine håndled og samler dem strakt over mit hoved. Bagefter er det anklerne, som han binder til bordbenene.
  ”Prøv at trække dine hænder til dig,” siger han.
  Jeg gør, som han giver besked på. Straks, jeg trækker armene til mig, strammes rebene om anklerne. Ikke hårdt, men alligevel nok til, at jeg ikke kan slippe fri.
  ”Du tror måske, at du er fuldstændig i min magt nu, men det er mig, der er i din,” siger han med dyb stemme, mens han bevæger sig rundt om mig og kærtegner kroppen
 • Bettina M.Albækje citiraoпре 4 године
  skræmmende. Grænseoverskridende og alligevel har jeg aldrig følt mig så erotisk, sexet eller opstemt – slet ikke på én gang. Han sætter musik på, skænker endnu et glas vin op. Noget bliver lagt ved min side.
  ”Stræk dine arme ud på bordet. Over dit hoved.” Jeg adlyder. ”Nu har jeg tænkt mig at binde dig. Jeg forventer, at du stoler på mig.”
  Han er umulig at modsige, og tanken tænder mig meget. Et reb bliver bundet rundt om mine håndled og samler dem
 • Bettina M.Albækje citiraoпре 4 године
  tid. Uden ord skubber han til mine fødder, så benene er spredt ud til hver sit bordben. Med langsomme, bløde bevægelser kærtegner han hele kroppen. De store hænder er varme og får mig til at slappe af, mens mit skød bliver mere og mere vådt.
  ”Bliv stående,” kommanderer han og stopper sine kærtegn.
  Jeg er forsvarsløs i hans magt, blottet for selvstændighed. Hvilken befriende følelse, der er både pirrende og
 • Bettina M.Albækje citiraoпре 4 године
  Uden at sige ret meget fører Logan mig over til spisebordet, hvor en kærlig, men bestemt hånd guider mig ned at ligge. Kroppen er bøjet ind over bordet, så brystet hviler mod den kolde bordplade. Vejrtrækningen er en smule overfladisk. Selvom jeg er vant til at bruge de andre sanser end synet, så er de ekstra skærpede lige nu. Hvert et skridt han tager. Hver en bevægelse han gør, prøver min hjerne at analysere. Han tager sig god tid.
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)