da
Knjige
Svend Åge Madsen

Af den anden verden

 • Peter Christoffer Krag Semmlingje citiraoпре 5 година
  rt. Måtte undersøge mange ting og frydede sig over hver eneste.

  Så stor var hendes glæde over at alt var blevet mere nærværende at de to kvinder fik tårer i øjnene, sådan at de dårligt kunne se, så intenst indlevede de sig i Ngarras forbavselse. Derfor forstyrrede tårerne ikke så meget, for de følte at de så alt med den fremmedes øjne.

  Ngarra fik lov at låne øjenglassene, for Hlif havde et reservesæt. Nogle dage senere fik Ngarra ved et besøg hos Bast i Gymels lejr udformet et sæt øjenglas som passede fuldstændigt til hende. Hendes Ene, Ardi, kunne fortælle at derefter var Ngarra som forvandlet. Hun havde åbenbart vandret næsten blind omkring, var med ét slag blevet klartseende.

  Det sidste her var et svinkeærinde. Jeg kunne se på dig at du efterhånden var fuldt opslugt af dette eventyr. Da kan man tillade sig næsten alle omveje og indskud for du er bragt i en tilstand hvor du for enhver pris må lytte for at være sikker på at opfange fo
 • Emil Toft Hansenje citiraoпре 7 година
  Snart virkede det som om ingen længere læste Andet slæt eller Tredje.
  Ikke kun på barken løb stiften rød. For Olioru havde vist dem at skind kunne bruges til at skrive på. Skind var lettere at opbevare og holdt bedre på ordene. Derfor tilberedte Sui og Yai skind til de var smidige og faste, så de kunne bære deres egen historie.
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)