da
Jeppe Bundsgaard

Digital dannelse

Obavesti me kada knjiga bude dodata
Da biste čitali ovu knjigu otpremite EPUB ili FB2 datoteku na Bookmate. Kako da otpremim knjigu?
  Rikke Lund Kyllesbechje citiraoпре 2 године
  Hvis vi vil gøre eleverne til selvbestemmende forbrugere, må skolen hjælpe eleverne til både at blive gode til at søge information og til at have et vågent øje for kommunikationssituationen: Hvem siger dette? Hvad ved de om emnet? Hvad er deres kommercielle eller politiske interesser og mål? Hvad vil de have mig til, og vil jeg det?
  Rikke Lund Kyllesbechje citiraoпре 2 године
  Det er helt nyt for os, og vi har alverdens udfordringer med det. Vi kommer i konflikter og sårer hinanden, vi går over hinandens grænser og udstiller hinanden. Og vi vedligeholder venskaber og parforhold og skaber spændende nye relationer. Vi har alle meget at lære. Og vi må hjælpe vores børn og unge med at finde de smukke muligheder og undgå de værste faldgruber.
  Rikke Lund Kyllesbechje citiraoпре 2 године
  Digital dannelse er med andre ord et udtryk for alt det der har med digitale teknologier at gøre, som vi ønsker at vores børn og unge lærer at håndtere. Og en stor del af det er skolens opgave.
  Rikke Lund Kyllesbechje citiraoпре 2 године
  Digital dannelse handler derfor både om at kunne anvende og opføre sig ordentligt med teknologi, erkende teknologiens rolle i vores fælles liv, forholde sig til udfordringer og deltage engageret i at forstå og handle i forhold til de muligheder og udfordringer teknologier giver for os i vores fællesskaber, i vores samfund og som individer.
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)