bookmate game
Christian Mørk

I gode hænder

Gustav er en spinkel, usikker og astmaplaget knægt — på mange måder et oplagt mobbeoffer. Hans mor, den smukke, flotte og fjerne kvinde, der ikke har så meget tid til ham, men kun vil ham det bedste, sørger for, at han kommer i behandling for sin astma hos healeren Agnes Loumann, en excentrisk ældre dame, der bor i en uhumsk lejlighed på Gammel Kongevej.

Agnes’ hænder har lægende virkning på Gustav, og der opstår en slags fortrolighed mellem de to, der ikke kun åbner op for Agnes’ grumme og godt gemte fortid, men også får afgørende betydning for deres individuelle skæbner. I Agnes’ stille stuer opstår en magtkamp, som truer med at gøre det skjulte synligt.
218 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2018
Godina izdavanja
2018
Izdavač
Gyldendal

Ostale verzije

Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

  Lisbeth Schmidtje podelio/la utisakпре 5 година
  👍Vredna čitanja
  🎯Zdrav
  🌴Knjiga za plažu
  🚀Čita se u jednom dahu

  God bog. Det er som om, at Christian Mørk har taget en drejning i sin fortællestil, hvilket glæder mig. Jeg er stor fan af starten på hans forfatterskab og nu har jeg igen fundet glæden ved hans fortællinger.
  En god og læseværdig boh

  Bo Gandil Jakobsenje podelio/la utisakпре 5 година
  👍Vredna čitanja

  Meget velskrevet og vedkommende. 6 stjerner

  Kim Arvid Haugaard Nielsenje podelio/la utisakпре 2 године
  👍Vredna čitanja
  🌴Knjiga za plažu

Citati

  Hanne Blochje citiraoпре 3 године
  Hans fars stemme lød gladere end ellers ude fra køkkenet. Gustav gik derud og så ham stå med hænderne snasket til af et eller andet, som han var ved at vaske af. Per Aagerup smilede til sin søn med samme slags lettere undskyldende blik, som Gustav havde set på i næsten et halvt år og helst ville være fri for.
  “Er det noget indisk eller hvad?”
  Hans far tørrede hænderne og kneb øjnene sammen for at læse, hvad der stod på det brev krydderier, han lige havde kommet i gryden.
  “Nasi goreng, står der. Indonesisk. Og så lidt af mit eget.”
  “Kommer mor og spiser med?”
  Deres blikke mødtes. Ingen af dem behøvede at sige mere. Per smilede.
  “Vi spiser klokken seks, okay?” sagde Per.
  “Okay. Jeg går ned og ser på det der med gallerkrigene.”
  “Ork, alt det klarer du nemt. Det ved jeg bare. Hov, du, inden jeg glemmer det, mor har lagt noget til dig. Inde på spisebordet.”
  “Hvad?”
  Han gik ind i spisestuen og så sedlen fra Ulla, som havde skrevet den med sin fyldepen, kunne han se, store marineblå blækbuer i bogstaver så runde, at hele papiret lignede en tegning i stedet for en besked.
  Gustav, skat, hende her hjalp Arlettes mor med lammelsen, efter at hun blev syg. Og nu kan hun jo gå! Jeg har aftalt med hende, at der er en tid til dig, så vær sød at ringe til hende og tage derop, bare en enkelt gang. Det skader i hvert fald ikke, vel? Kys fra mor.
  Mor og hendes hekse og trolde og kloge koner, han havde været på besøg hos dem alle sammen, både dem med pyramideenergi og dem, der serverede ham urtete og lovede, at han snart ville kunne trække vejret. Intet af det havde hjulpet. Og så i eksamenstiden
  Martin Hvidberg Nielsenje citiraoпре 4 године
  Hendes liv var enkelt.
  Martin Hvidberg Nielsenje citiraoпре 4 године
  Det måtte vente. Hun satte sig ned på briksen i stedet og lyttede til stilheden mellem stolene, indtil hun ikke kunne mærke noget som helst

Na policama za knjige

  jonathan kirkedal
  Skønlitteratur
  • 84
  • 3
  Rikke Breitenstein
  Vil læse
  • 187
  • 2
  c99198
  Sisse
  • 159
  • 1
  Dorthe Gaby Bove
  Vil gerne læse
  • 34
  • 1
  Freja Maria Ulrich Nannberg
  Roses bøger
  • 30
  • 1
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)