Døden På Museet, Elly Griffiths
da
Knjige
Elly Griffiths

Døden På Museet

Čitajte
Da Ruth Galloway bliver inddraget i opklaringen af mordet på en kurator på et lokalt museum i Norfolk, trækkes hun samtidig ind i et univers spækket med okkulte kræfter og skræmmende personligheder. Også privat har Ruth nok at se til som enlig mor til den datter, hun har med vicekriminalkommissær Nelson.

Ruth Galloways støt voksende fanskare i Danmark kan se frem til endnu en spændende mordgåde med Ruth og Nelsons uafklarede forhold som baggrundstæppe.

Døden på museet er fjerde bog i serien om Ruth Galloway. Hver bog indeholder en selvstændig, afsluttet historie.
323 štampane stranice
Prvi put objavljeno
2019
Izdavač
Gads Forlag

Ostale verzije

Døden på museet, Elly Griffiths

Utisci

Louise Appel
Louise Appelje podelio/la utisakпре 4 месеца
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja

Rigtig fin bog - serien bør læses i rækkefølge for at få det hele med.

Bill Bau Holmgaard
Bill Bau Holmgaardje podelio/la utisakпре 5 месеци
👍Vredna čitanja

Værd at læse

Sussie Heuser
Sussie Heuserje podelio/la utisakпре 8 месеци
👍Vredna čitanja

Skøn og vild spændende krimi⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Kan varmt anbefale den, skal dog læses kronologisk af hensyn til sammenhængen i historien om de gennemgående figurer. Denne er nr 4 i serien

Citati

Danol Aps Vedr. Ole Damm Olesen
Danol Aps Vedr. Ole Damm Olesenje citiraoпре 12 дана
Drømmedimensionen. Nelson er syg. Han er blevet smittet med noget. Kan du ikke – bare denne ene gang – indse, at det ikke har noget med dig at gøre?”
Der bliver stille. Ruth spekulerer på, om Phil har hørt hende inde fra kontoret ved siden af. I så fald dukker han garanteret op om et øjeblik. Men Phil toner ikke frem.
“Jeg vil gerne gøre det hjemme hos dig,” siger Cathbad.
“Hvad?”
“Jeg tror, energien vil være bedre på Saltmarsken. Og det er i nærheden af Bob; måske kan jeg indoptage nogle af hans kræfter.”
“Siger du, at du gerne vil komme hjem til mig og tage et syretrip? Foran min datter? Hvad nu, hvis du dør? Det vil give hende traumer for livet.”
“Det
Ebbe
Ebbeje citiraoпре 2 месеца
eget navn. For ordinært og bibelsk. Måske skulle jeg skifte navn.”
“Nej,” siger Janet med bestemt mine. “Ruth Galloway passer godt til dig. Jeg kan forstå, du er ven med Cathbad? Endnu en, der har skiftet navn.”
“Ja,” siger Ruth, “jeg kan aldrig få mig selv til at tænke på ham som Michael.”
“Mmm, men Michael var ærkeengel,” siger Janet. “En temmelig ambivalent skikkelse.”
Ambivalent på hvilken måde, tænker Ruth. Engle er selvfølgelig berømte for at være kønsligt ambivalente, og Lucifer var en engel, før han gik over til den mørke side. Igen er grænsen mellem helgener og syndere ret sløret.
“Nå, men du vil gerne vide noget om biskop Augustin,” siger Janet. “Han er månedens popstjerne hos jer arkæologer. Jeg ville gerne have været med til åbningen af kisten. Jeg tog hen til det første arrangement, men det blev aflyst. De ville ikke lade mig komme med til det andet; de sagde, det blev holdt under private former.”
“Du ville have nydt det,” siger Ruth. Hun forklarer kort Janet om sin opdagelse. Den går rent ind. Janet gisper og slår hånden for munden. “Åh gud! Det fatter jeg ikke.”
“Gør du ikke?” spørger Ruth, temmelig skuffet.
“Nå jo, det gør jeg vel.” Janet er ved at komme sig. “Augustin er en fascinerende skikkelse, men der er nogle huller i hans biografi. Eller: hendes biografi. Du godeste! Af alle mennesker burde jeg ikke hænge mig i personlige pronominer.”
“Hvad ved vi om biskoppen?” spørger Ruth taktfuldt og drikker det sidste af sin (meget lækre) kaffe. Cafeteriet er faktisk et yderst behageligt sted. Glas og poleret træ og meget
Susanne Bech Rasmussen
Susanne Bech Rasmussenje citiraoпре 3 месеца
Elginistkonferencen bliver afholdt i et kvækerforsamlingshus i Great Yarmouth. Ruth har hidtil mere eller mindre undgået Yar-mouth, fordi hun har opfattet byen som en slags østkystudgave af
Blackpool, fuld

Na policama za knjige

Ruth Galloway, Bookmate
Bookmate
Ruth Galloway
  • 5
  • 122
Gads forlag, Gads forlag
Gads forlag
Gads forlag
  • 196
  • 66
Krimi, Evald Emanuelsen
Evald Emanuelsen
Krimi
  • 116
  • 14
Elly Griffiths, Jan Brügge
Jan Brügge
Elly Griffiths
  • 6
  • 6
Vil læse!
, Tine Willer
Tine Willer
Vil læse!
  • 110
  • 5
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)