bookmate game
da
Knjige
Lotte Petri

Black notice: Afsnit 1

Et underligt lys på bunden af Dragør Havn får politiet til at tilkalde en specialist i våde gerningssteder. I vandet ligger en bil med liget af en ung kvinde. Drabsefterforsker Felix Jørgensen bliver sat på sagen, og hans nye assistent, Kathrine Nymark, får sin ilddåb, da det står klart, at en brutal morder er på fri fod. De retsmedicinske undersøgelser viser, at kvinden har været udsat for et sadistisk indgreb.
På en forreven klippestrækning i den allersydligste del af Norge finder en hundelufter et delvist skeletteret lig iført våddragt. Politiet tror i begyndelsen, at der er tale om en klassisk drukneulykke, men signalementet svarer ikke til nogen af de lokale, og efter nærmere undersøgelser viser det sig, at ofret har fået foretaget et kirurgisk indgreb i underlivet.
Black notice er en krimiserie på fem afsnit. Historien er delvist baseret på virkelige begivenheder.
Lotte Petri debuterede i 2009 med krimien Den 5. plage, som blev nomineret til Danske Banks Debutantpris. I den anmelderroste serie om Selma Eliassen er senere udgivet tre bøger. I starten af 2017 udkom Djævelens værk, som er hendes første bog med knogleekspert Josefine Jespersen i hovedrollen.
40 štampanih stranica
Vlasnik autorskih prava
Lindhardt og Ringhof
Prvi put objavljeno
2017
Godina izdavanja
2017
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • Ditte Rosendahlje podelio/la utisakпре 7 година
  💀Jeziva
  🎯Zdrav
  🚀Čita se u jednom dahu

  Lotte Petri har sammen med SAGA skabt en serie af krimigodter til de krimiinteresserede læsere. En serie ved navn ”Black Notice”, som udkommer som fem afsnit. Inden du mister en smule af ævred, skal jeg huske at tilføje: Alle afsnit kommer i løbet af november måned.

  I ”Black Notice” får læseren serveret hovedpersonerne Felix og Kathrine, som af Petri placeres som efterforskere. Stemningen er mættet af rædsel og gru i hvad der tegner sig som en uhyggelig drabssag, som Petri får malet for os med den beskrivende pensel. Afsnit 1 af ”Black Notice”, som netop er udgivet, rummer det indledende hop i den samlede krimi. Afsnittet præsenterer ikke blot hovedpersonerne samt en forfærdelig og bestialsk ugerning, men også om et fund af i sydlige Norge. Her kan man spekulere sig fattig i, hvad den sag har at gøre med politiefterforskning i København.

  Hvis du ikke har læst krimi af Lotte Petri, så kom i sving… her er en krimiforfatter som fortjener sin plads blandt de store.
  Her er virkelig en dejlig krimi, som tegner SÅ fantastisk spændende og uhyggelig. Jeg sidder allerede og gisner om gerningsmand og særligt om motiv. Jeg glæder mig til at læse videre.
  Tjek den ud… 100 % at du bliver hooked allerede ved første afsnit.

  Læs mere her:
  https://kriminoerd.wordpress.com/2017/11/02/black-notice-afsnit-1/

  Anmeldelse af
  Kriminørd
  (Ditte Würtz)
  Web: Kriminoerd.wordpress.com
  Facebook: Kriminørd – blog og anmeldelser

 • Ole Hanghøjje podelio/la utisakпре 5 година
  👍Vredna čitanja

  OK indtil videre

 • John Larsenje podelio/la utisakпре 5 година
  👍Vredna čitanja
  💀Jeziva

  Overraskende

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)