da
Knjige
Henrik Krag

Overlev i parforhold: forståelse og praktiske løsninger

  Henning Larsenje citiraoпре 5 година
  panik og kommer umiddelbart helt derud, hvor du får lyst til at bryde jeres forhold og stikke af, selvom det egentlig slet ikke er det, du ønsker, og at du ikke ved, hvordan du kan håndtere det uden hans eller hendes hjælp.
  Henning Larsenje citiraoпре 5 година
  Så hvis du føler, at der er noget i jeres forhold, som du umiddelbart slet ikke kan holde ud, må du sige til din partner, at du har et rigtig alvorligt problem, som du har meget brug for hans eller hendes støtte til at løse. Du kan fortælle, at når du oplever pågældende problemstilling, går du helt i
  Henning Larsenje citiraoпре 5 година
  Hvis du har brug for støtte fra din kæreste, kan du fortælle ham eller hende, at det betyder meget for dig at mærke hans eller hendes støtte og respekt i forhold til noget bestemt, du tænker og føler.
  Henning Larsenje citiraoпре 5 година
  at være, som han eller hun er, og alene derfor inspirere til modstand. Den støtte, man kan forvente fra sin partner i denne sammenhæng, er, at man føler sig tryg ved, at ens kæreste altid vil acceptere og dermed støtte ens ret til at have de meninger, man har, uanset om vedkommende er enig eller ej. Kærlighed handler om kærlig accept af forskellighed, ikke om tilpasning og allianceforbund.
  Henning Larsenje citiraoпре 5 година
  I et parforhold er det vigtigt, at der er ting, man ser forholdsvis ens på, og det føles trygt og rart, når ens partner støtter ens meninger. Det er dog ikke noget, man kan tage for givet. Det ville jo betyde, at den anden var et uselvstændigt menneske eller en tro kopi af en selv. Et symbiosekrav af den slags vil virke truende på partnerens ret
  Henning Larsenje citiraoпре 5 година
  Lige som man er to om at skabe det gode i et forhold, så er man også to om at gøre det besværligt. Et par
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)