Niels Krause-Kjær

Fandens forår

  Erik Johansen Jappeje citiraoпре 3 месеца
  Alle har én, de er fortrolig med. Én, de betror dybe hemmeligheder. Én, der hviskende får historien med et ”du må ikke sige det til nogen”. Men når alle har én, er der ingen hemmeligheder tilbage.
  Erik Johansen Jappeje citiraoпре 3 месеца
  Nogle gange forandres verden på et øjeblik. Fra så nogenlunde at fungere, hænge sammen, være velkendt og forudsigelig til at vælte med så voldsom en kraft, at intet bliver som før.
  Erik Johansen Jappeje citiraoпре 3 месеца
  Midt i kapitalismens mest perverse eksempel på udbud og efterspørgsel var det vigtigt at signalere afslappethed og mådehold. Torp forstod det ikke.
  Jens Christian Hejndorfje citiraoпре 8 месеци
  Både Bjarne og Ulla Jensen var flinke at hjælpe ham med at skubbe Poloen i gang, da han skulle tilbage til hovedstaden. Han parkerede ved lejligheden, så måtte
  Morten Højgaardje citiraoпре 8 месеци
  Hvad med ham selv? En enkelt bog i et beskedent oplag og lidt bestyrelsesposter i mellemklassen. Han gjorde sig ingen illusioner og kunne bare se på sine forgængere, hvis han var i tvivl. En tidligere statsminister midt i 50’erne var sjældent i høj kurs
  Jens Christian Hejndorfje citiraoпре 8 месеци
  Ulrik Torp kom noget senere til hospicet end planlagt. Det letteste havde været at tage direkte fra lejligheden hen til Erling Jensen som det første, men Torp tvang
  Morten Højgaardje citiraoпре 8 месеци
  – Der er ikke noget galt i at holde af sit land, forsøgte Ulrik Torp igen.
  – Der er noget galt i at skulle erklære det i tide og utide, fortsatte kontorfællen. – Som forældre, der i hver anden sætning fortæller deres børn, at de elsker dem. Eller manden, der hele tiden på Facebook slår billeder op af sin kæreste og fortæller, hvor skøn hun er, og hvor meget, han elsker hende.
  – Er det galt?
  – Det kan du bande på, det er, forsikrede Axel Boas pludselig mere alvorlig. – Min kone er psykolog. Når hun hører forældre tale på den måde eller ser den slags på Facebook, så bimler hendes alarmklokker.
  – Hvorfor? Torp var oprigtig nysgerrig.
  – Så er det tegn på, at noget er galt. Så skal man bekræftes, fordi man er usikker, jaloux og bange for at miste. Så er forholdet dysfunktionelt.
  – Siger din psykologkone.
  – Siger min psykologkone, som jeg elsker meget højt! Axel Boas grinede.
  Morten Højgaardje citiraoпре 8 месеци
  Tine og Torben skulle videre til deres lejlighed nord for København og trillede afsted i deres – hans – Mercedes. Torp stod i slidte jeans og forvasket T-shirt, og blev hver gang forundret over den voldsomme forvandling, der skete på de få meter fra omklædningsrummets behårede nøgne mand til den velklædte erhvervsmand på parkeringspladsen, hvis mave var elegant skjult i et 15.000 kroners italiensk jakkesæt. Han følte sig uden for det hele. Nej, de var ikke i bil i aften, de tog metroen. Så meget bøvl og ydmygelse hver tirsdag blot for at tabe til en vinder.
  Jens Christian Hejndorfje citiraoпре 8 месеци
  Nu har han været
  Thomas Dahl Rasmussenje citiraoпре 8 месеци
  Ikke et ord om kommunistpartiet, ikke et ord om efterretningstjenester eller en hjemmehjælper fra Rusland på vej ud af Københavns Lufthavn få timer efter det sidste dødsfald.
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)